Milena Popović

Zna li Igor Jurić nešto o ovome: Tinejdžerska izjava ljubavi

Autor: Gloria.rs

18.09.2022 15:00

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Izgled Milene Popović: romantična poruka, kome su upućena srca na prozoruIzgled Milene Popović: srpska političarka i narodna poslanica u Skupštini Srbije, je široj javnosti postala poznata nakon što je izvršen atentat na njenog partnera, nevenčanog supruga Olivera Ivanovića sa kojim iz veze ima sina Bogdana. Iako je trenutno angažovana u politici, Milena je završila istoriju umetnosti, a upisala je i doktorske studije na Megatrend Univerzitetu. Iako je na doktorskim studijama, ona predaje na Univerzitetu u Prištini, a radila je u kabinetu premijera u sektoru za kulturu.

Instagram

 

 

 

Pročitajte Dekolte koji se sviđa Igoru Juriću: Zrela lepota

 

Iako je od tragične smrti njenog partnera prošlo četiri godine, ona svojim privatnim životom intrigira javnost, posebno od kada je objavila na svom Instagram profilu zajedničku fotografiju sa svojim novim izabranikom Igore Jurićem, sa kojim je otpočela zajednički život u Novom Sadu u neposrednoj blizini Spensa. Iako je nakon postavljene zajedničke fotografije naišla na pozitivne, ali i negativne komentare, ubrzo je obrisala svoju objavu. Iako je par dugo krio svoju vezu od očiju javnosti, pojavljivali su se zajedno na društvenim događajima. 

Milena je jednom prilikom izjavila da su njen sin Bodgdan i Igoreva ćerka od početka znali za njihu vezu i da su se slagali sa istom. Pa, tako provode zajedničko vreme odlazeći na porodične ručkove. Svojim objavama na gorepomenutoj mreži intrigira javnost, pa je tako bilo i ovoga puta, sa fotografijom koja simbolizuje ljubav i zaljubljenost. Poput devojčice, slika srca na zamagljenom prozoru na kojem se slivaju kišne kapljice. Da li je ta poruka upućena njenom izabraniku Igoru Juriću? Romantičan i nežan gest koji je političarka napravila i podelila sa svojim pratiocima.

Instagram screenshot @milena_bogdan

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading