Milena Popvić

S kim se provodila na koncertu Bajage: Na potezu je Igor Jurić

Autor:

12.09.2022 17:00

Foto:

Foto:

Izgled Milene Popović: uživa u noćnom provodu uz neprolazne Bajagine hitove



Izgled Milene Popović: srpska političarka, koja je široj javnosti postala poznata nakon što je izvršen atentat na njenog nevenčanog supruga, političara Olivera Ivanovića 2018. godine dok je ulazio u prostorije svoje stranke u Severnoj Mitrovici, četiri godine nakon tragičnog događaja, ona zbog svog emotivnog života i objava na društvenim mrežama intrigira pratioce i javnost. Naime, ona je od 2020. godine u emotivnoj vezi sa Igorem Juričićem koji je kada su oni započeli vezu bio razveden.

Instagram

 

 

 

Pročitajte Ako ga zaista voli, razumeće: Igor Jurić doneo veliku odluku, Milena tu ništa ne može

 

Ali, oni su svoju vezu krili od očiju javnosti, mada su se zajedno pojavljivali na društevnim događajima. Milena je jednom prilikom izjavila da se njen sin Bogdan i Igoreva ćerka Saška slažu dobro, da su od početka znali za njihovu vezu i da se sa istom slažu, često provodeći vreme zajedno izlazeći na porodične ručkove. Kako navode domaći mediji, par od 2021. godine živi zajedno u Novom Sad u neposrednoj okolini Spensa, a nakon javne objave njihove ljubavi od strane Milene na njenom Instgram profilu, usledili su mnogi pozitivni, ali i negativni komentari, nakon čega je političarka odlučila da skloni objavu.

Svojim objavama na gorepomenutoj društvenoj mreži, intrigira svoje pratioce postavljajući fotografije u izazovnim izdanjima, koje ne retko njen izabranik Igor Juričić obeleži emotikonom da mu se dopadaju. Tako je i nedavnom obajvom da uživa u zvucima neprolaznih hitova i muzici koju Bajaga stvara i izvodi, sa nacrtanim srcima možda želela da pošalje poruku svom izabraniku.

Instagram screenshot @milena_bogdan

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading