Jelena Karleuša

Pedikir problem: Peh kakav Diva ne pamti

Autor:

05.09.2022 14:30

Foto:

Foto:

Izgled Jelene Karleuše: izazovna odevna kombinacija sa visokim potpeticama otkrila nesavršenosti



Izgled Jelene Karleuše: poznata pevačica koja je od početka svoje karijere važi za damu od stila, uvek iznova iznenađuje svojim neobičnim, skupocenim i izazovnim kreacijama, do današnjih dana je ostala dosledna sebi kada je u pitanju izgled i garderoba. Pa, je tako na svadbu ćerke poznate pevačice Mire Škorić, Milice Jeremić koja je upiličena u vikendu koji je za nama, ponela izazovnu krem odevnu kombinaciju koja se sastojala od topa i kratke satenske suknje, preko kojih je imala dugačku mrežastu haljinu koja je više otkrivala nego sakrivala, upotpunjenu perjem koje je bilo na rubovima iste.

Ata Images

 

 

Pročitajte Kišica nije ugasila roštilj: JK bolja od uštipaka i ćevapčića

 

Jelena je stigla u restoran u kojem se održavalo građansko venčanje i u kojem je nastavljeno svadbeno veselje i proslava. Prilikom njenog dolaska, koji uvek privlači pažnju, ovoga puta je došla u pratnji svog ličnog fotografa, a pored gorepomenute odevne kombinacije koju je upotpunila sa sandalama na visoku potpeticu koje su bile optočene kamečićima, otvorenih prstiju, pokazale su da je pevačica imala mali kozmetički peh u vidu neurađenog pedikira na nožnom palcu.

Ali, to Jelenu, koja voli pesmu i muziku nije omelo da se veseli u društvu svoje koleginice i mladine majke, pevajući poznate hitove svojih starijih koleginica koje su prisustvovale venčanju, kao što su: Ana Bekuta, Zorica Brunclik, Snežana Đurišić, Ilda Šaulić i mnogi drugi. 

 

Ata Images

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
ana

05.09.2022 19:40

Nozni palac je nebitan u odnosu na neprimeren stajling🤮