Branislav Trifunović

Zakleti neženja najzad popustio: Danas se ženi srpski glumac, mlada izgleda kao princeza

Autor:

21.08.2022 20:30

Foto:

Foto:

Venčanje Branislava Trifunovića i Tihane Lazović: neobične pripreme i dragi ljudi



Venčanje Branislava Trifunovića i Tihane Lazović: poznati glumački par nakon tri godine emotivne veze odlučio je da izgovori sudbonosno "da" na jednom vojvođanskom salašu. Mlada glumica Tihana Lazović je na svom Instagram profilu podelila nekoliko fotografija, nagoveštavajući veselu atmosferu sa dragim ljudim i prijateljima koji su ovog vikenda pristigli da sa mladencima dele njihov najradosniji dan. Mlada je na jednoj od fotografiji imala letnju, belu, lepršavu haljinu bez ramena, dok je njen izabranik bio u majici i farmerkama, dok su uživali u muzici.

Instagram screenshot @brankobranislav

 

 

Pročitajte Proslava već počela: Kako se Bane Trifunović i Tihana Lazović provode pre venčanja

 

Glumčki par se upoznao pre početka snimanje serije "Tajkun", u jednom od beogradskih lokala u koji je glumac svratio sasvim slučajno, posle muzičkog koncerta. Njihova veza funkcioniše na relaciji Beograd - Zagreb, jer kako se oboje bave istim poslom, snimajući na različitim lokacijama, imaju razumevanja jedno za drugo, kao i potpuno poverenje. Glumac Bane Trifunović je diplomirao na Akademiji umetnosti u Novom Sadu u klasi profesora Petra Banićevića, a od 2010. godine je stalni član ansambla pozorišta Ateljea 212. Neke od svojih najznačajnijih uloga odigrao je u filmskim ostvarenjima: "Jesen stiže dunjo moja", "Pogled s Ajfelovog tornja", "Tamo i ovde", "Čekaj me ja sigurno neću doći", "Stado". Glumio je u brojnim pozorišnim predstavama, među kojima su: "Posetilac", "Bog pakla", "Kosa", "Otac na službenom putu", "Hamlet", "Majstor i Margarita" o mnogim drugima.

Njegova izabranica je od malih nogu želela da se bavi nekom vrstom umetnosti, pa je tako diplomirala glumu na Fakultetu dramske umjetnosti u Zagrebu, a pre toga je svirala klavir i želela je da postane pijanistkinja, a danas nastupa u bendu "Tihana i tatini sinovi". Svojim ulogama u filmovima "Šuti", "Zvizdan", "Izvestan pogled" dobila je brojne nagrade. 

Instagram screenshot @brankobranislav

 

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading