Nikolina Pišek

Vidoja više nema: Od koga se danas ne razdvaja

Autor:

18.08.2022 13:00

Foto:

Foto:

Letovanje Nikoline Pišek: zajedno sa ćerkom u morskim avanturama



Letovanje Nikoline Pišek: poput sirene koja je izašla da odmori na steni. Poznata voditeljka leto provodi odmarajući se u rodnoj Hrvatskoj, na ostrvu Krka, pa je tako sa svojim prijateljima i pratiocima na društvenoj mreži Instagram podelila fotografije na kojima uživa u letnjoj dokolici na steni, dok upija sunčeve zrake, posmatrajući svoju naslednicu Unu Sofiju kako uživa u vodenim čarolijama, plivajući. Lepa voditeljka je tokom leta na pomenutoj mreži delila fotografije sa prijateljima, dok puni baterije na hrvatskom primorju, koje su naišle na pozitivne komentare njenih pratioca na račun njenog izgleda, dajuću joj vetar u leđa i snagu da nastavi dalje nakon porodične tragedije koja je zadesila.

Instagram screenshot @nikolina_pisek

 

 

Pročitajte Pobegla od svih: Prvi osmeh posle mesec i po dana

 

Njen suprug Vidoje Ristović, je iznenada preminuo u 44. godini života, 8. maja, nakon čega je njen svekar Miša Grof optužio poznatu voditeljku da je ona kriva za sve, nastavljajući da ona nema prava na nasledstvo koje je ostalo iza njegovog sina. Nikolina Pišek je za suprugov rođendan, 25.7. objavila fotografiije kako je to izgledalo godinama unazad, koje prikazuju proslavu njegovog rođendana u krugu porodice i prijatelja, sa opisom da im te uspomene niko ne može zabraniti.

Hrvatska voditeljka je svoju televizijsku karijeru započela kada je imala dvadeset godina, vođenjem zabavnih emisija i programa na Hrvatskoj-radio televiziji. Tokom svoje karijere vodila je nekoliko različitih televizijskih formata, a neki od njih su bili: "Ples sa zvezdama", zatim zabavnu emisiju "Na domaćem terenu", muzičko takmičenje "Operacija Trijumf", magazin In, kao i hrvatsku verziju rijaliti programa "Farma" i emisiju "Red karpet lajt". U Srbiji je imala priliku da vodi rijaliti program "Veliki brat", koji je u vreme prikazivanja  bio veoma gledan, nakon čega je sa televizijom Pink potpisala ugovor vodeći nekoliko emisija, da bi se 2013. godine oprobala u kultruno-informativnom programu "Bulevar B92". Nedugo nakon toga, vratila se na televiziju Pink gde je radila kao bekstejdž voditeljka u takmičenju "Operacija Trijumf", a potom vodila zabavnu emisiju "Excluziv" na Prva TV.

Godine 2018. potpisuje ugovor sa televizijskom kućom Happy u kojoj vodi emisiju "Soba sreće" sa kolegom Ivanom Bauerom. Lepa voditeljka iz veze sa novinarom Marko Cigojem ima ćerku Hanu koja ima 25 godina, kojoj je kada se venčala sa Vidojem Ristovićem 2013. godine u Monte Karlu, rodila sestru Unu Sofiju 2014. godine, koja joj pravi društvo gde god da krene.

Instagram screenshot @nikolina_pisek

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading