Nikolina Pišek

Pobegla od svih: Prvi osmeh posle mesec i po dana

Autor:

20.07.2022 13:10

Foto:

Foto:

Putovanje Nikoline Pišek: snaga, osmeh i sloboda



Putovanje Nikoline Pišek privuklo veliku pažnju 

Poznata voditeljka je nakon skoro dva meseca od smrti svog supruga Vidoja Ristovića, odlučila da se posveti svojim ćerkama, kućnim ljubicima i aktivnostima oko njih. Pa, je stoga podelila i nekoliko fotografija sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram, na kojoj je ovih dana aktivna, kako se zabavlja sa svojim psom u šetnji po parku, ali i u obilasima poslastičarnica.

 

Instagram screenshot @nikolina_pisek

 

Kada su joj u nedavnoj šetnji psi izmamili osmeh, zapetljavajući se oko voditeljkinih nogu, na pitanje šta će sledeće raditi, odgovorila je upravo što sada radi. Šetaće pse, svoje i prijateljeve uz njihovu saglasnost, komentar koji je izazvao simpatije i smeh kod njenih pratilaca. Tako je nedavno objavila fotografiju na kojoj pozira u dugačkoj, crvenoj haljini na stepeništu, koju je obeležila komentarom: “da joj svi ovih dana govore da izgleda umorno, ali da je kod nje kao i uvek sve haotično, kao kod starih ruskih instalacija u soliteru, i da retko pokazuje kako se zaista oseća.”

Instagram screenshot @nikolina_pisek

 

Pročitajte Povratak Nikoline Pišek na male ekrane: Voditeljka u pregovorima sa jednom medijskom kućom

Tako je ovih dana, pored šetnje parkom i igralištima, podigla svoja jedra, da talasi bar na kratko odnesu tugu, dok joj se vetra igrao u kosi. Poznata voditeljka, je 2018. godine potpisala ugovor sa televizijom Happy, gde je postala jedan od voditelja, na kojoj je iste godine vodila emisiju Soba sreće sa kolegom Ivanom Bauerom. Da li sprema neke neke nove projekte sa jeseni i gde će je javnost gledati, još uvek se ne zna. A do tada, ona prikljupa snagu i vreme provodi sa svojom porodicom, trudeći se da bude aktivna i u pokretu, hrabra i jaka za svoje naslednice.

Instagram screenshot @nikolina_pisek

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading