Ana Ivanović

Razgolitila se i ona: Obukla kupaći koji je hit ove sezone

Autor:

26.07.2022 15:30

Foto:

Foto:

Izgled Ane Ivanović: prirodna lepota kao neprolazan modni trend



Izgled Ane Ivanović: osmeh, prirodan izgled i punđa kao novi trend na plaži. Jedna od najpoznatijih srpskih teniserki i nekadašnja broj jedan na VTA listi, od svog detinjstva želela je da se bavi tenisom. Kada je kao petogodišnjakinja videla teniski meč na televiziji, znala je da time želi da se bavi u životu, pa su je nedugo roditelji upisali u lokalnu školu tenisa, nakon čega je za rođendan od svog oca dobila prvi reket. Od samog početka imala je svog idola i uzora, koji se ogledao u nekadašnjoj najboljoj jugoslovenskoj teniserki Moniki Seleš. Šira javnost je prvi put čula za nju kada je dostigla juniorsko finale Vimbldona 2004. godine, ali koje je izgubila od Katarine Bondarenko i osvojila drugo mesto. U istoj godini, imala je 26 uzastopnih pobeda, osvojivši 4 ITF turnira na kojima je učestvovala. Njen prvi profesionalni uspeh bio je u Cirihu, kada je u drugom kolu izgubila od Venus Vilijams, a dobar rezultat je nastavila i u Luksemburgu sledeće nedelje. Sezonu 2004. godine, Ana je započela kao 705. teniserka.

 

Instagram screenshot @anaivanovic

 

 

 

Pročitajte Retka prilika u bikiniju: pokazala koliko je zgodna

 

U svojoj teniskoj karijeri je osvojila petnaest VTA turnira, uključujući i jedan gren slem turnir Rolan Garos 2008, u kojem je u finalu pobedila Dinaru Safinu. Već plasmanom u finale tog takmičenja postala je prva teniserka na VTA listi na kojoj je provela 12 sedmica. Dospela je do još dva grend slem finala na Rolan Garolsu 2007. i Otvorenom prvenstvu Australije 2008. godine. Na najstarijem teniskom takmičenju Vimbldon, igrala je u polufinalu 2007. godine, dok joj je najbolji rezultat bio na Otvorenom prvenstvu SAD 2012. godine u četvrtfinalu. Lepa teniserka je u svojoj karijeri osvojila tri turnira glavne kategorije: Berlin, Montreal i Indijan Vels. Godine 2010. i 2011. osvaja poslednji turnir u sezoni, poznat kao utešni masters VTA turnir šampiona na ostrvu Baliju. Sa saigračicama iz reprezentacije je došla do finala Fed kupa 2012. godine, a učestvovala je i u Letnjim olimpijskim igrama u Londonu. Godine 2013. bila je finalistkinja Hofman kupa u kojem joj je partner bio Novak Đoković. Nekadašnja teniserka je ambasador UNICEFA za Srbiju i nosilac Ordena Karađorđeve zvezde trećeg reda.

Instagram screenshot @anaivanovic

 

 

U decembru pre 7 godina, Ana je objavila da se povlači iz profesionalnog tenisa. U julu 2016. godine poznata teniserka se udala za svog izabranika nemačkog fudbalera Bastijana Švajnštajgera, a 2018. godine, rodila je njihovog prvog sina Luku, a nedugo nakon i njihovog drugog naslednika Leona. Ovih dana poznati par uživa krstareći, a tom prilikom bivša teniserka je obradovala svoje pratioce na društvenim mrežama, pokazujući izvajanu figuru, moderne modele kupaćih kostima, ali i potpuno prirodan izgled na plaži bez trunke šminke, otkrivajući svoju lepotu u punom sjaju. Pokazujući da joj ne treba šminka, jer je srećna i ispunjena žena, najlepša žena, a osmeh je modni aksesoar koji nikada ne izlazi iz mode.

Poznata kao neko ko nakon svoje profesionalne karijere vodi aktivan i zdrav način života, trudeći se da uvek bude napolju, da vežba i da se hrani zdravo, nije ni čudo što je liniju dovela do savršenstva, a svaka od tih promena je vidljiva i na njenoj koži koja uvek izgleda besprekorno i ujednačeno.

Instagram screenshot @anaivanovic

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading