Ana Ivanović

Prvih šest godina braka: Zavirite u bajkovito venčanje u Veneciji

Autor:

14.07.2022 15:05

Foto:

Foto:

Bivši sportisti Ane Ivanović i Bastijan Švanštajger proslavljaju prvih šest godina braka



U domu bivših sportista Ane Ivanović i Bastijana Švanštajgera ovih dana se slavi s razlogom. Njih dvoje proslavljaju prvih šest godina braka. Ana je tim povodom na instagramu objavila njihovu zajedničku fotografiju uz komentar: “Izabrala sam te i uvek bih to ponovila”, pa zavirite u njihovo bajkovito venčanje u Veneciji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

Pročitaj i Pokazala previše: Stomak kao isklesan

Nekadašnja najbolja srpska teniserka i bivši kapiten nemačke fudbalske reprezentacije sudbonosno “da” rekli na građanskom venčanju u Veneciji, u hotelu sa sedam zvezdica, a zatim su zavete izgovorili i u crkvi.

Getty Images

 

Venčali su se pre šest godina u prisustvu najbližih članova porodice. Par je po izlasku sa venčanja snimljen kako hoda preko mostića, držeći se za ruke, a zatim su se provozali gondolom kanalima Venecije. Naša teniserka je bila vesela i nasmejana.

Getty Images

 

Ana je za građansko venčanje izabrala jednostavnu belu haljinu i bidermajer od belih ruža. Kosa joj je bila puštena a imala je minimalno šminke, izvestili su italijanski mediji. Njen suprug je izabrao tamno odelo i belu košulju bez kravate.

Slavlje za goste je održano popodne u jednom od prelepih venecijanskih hotela “Aman Kanal Grande”, u kojem su se između ostalih venčali i Džordž i Amal Kluni. Do mesta na kom je održana proslava venčanja zvanice su dovožene gondolama, pošto je hotel sa svih strana okružen vodom.

Getty Images

 

Po mladinoj želji, pop pevačica Nina Badrić pevala je pesmu za prvi ples i zatim nastavila da zabavljala goste. Osim hrvatske pevačice, svatove je uveseljavao i bend koji su radnici agencije za organizaciju venčanja ponudili Ani, a njoj se dopao. Za razliku od teniserke, Švajnštajger se nije mnogo bavio organizacijom venčanja, već je sve prepustio njoj. Ana mu je navodno saopštila da želi da im prvi ples otpeva njena omiljena pevačica, što je fudbaler bez pogovora prihvatio.

Getty Images

 

Prema pisanju italijanskih medija, Ana Ivanović i njen suprug su za prvu bračnu noć rezervisali luksuzni apartman pod nazivom “Alcova Tiepolo Suite”, u kojem noć košta 4.950 evra, i u kom su boravili i Klunijevi.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading