Ana Ivanović

Odlično se slažu uz sve: Ove patike teniserke su sve što vam treba ovoga leta

Autor:

29.05.2022 14:11

Foto:

Foto:

Stil Ane Ivanović uvek je nepogrešiv, a za ovim patikama su devojke širom sveta poludeleNaša nekadašnja teniserka Ana Ivanović nikada ne razočara kada je u pitanju stilizovanje garderobe, bilo da se radi o običnom danu i šetnji ili pak o nekoj svečanosti gde se očekuje elegantnija garderoba. 

Sada nas je oduševio njen izbor za sunčano nedeljno popodne, uz to, nismo znali da se Ana bavi i slikanjem!

Pročitajte i: Radite ono što Vas ispunjava - Ana Ivanović jednom fotografijom otkrila razlog svoje sreće

Instagram

 

Za slikanje u prirodi Ana se odlučila za narandžasto-belu kombinaciju, narandžasti krop-top i duboke bele pantalone. Narandžasta je jedna od glavnih boja leta i odlično joj stoji. A sve je to upotpunila belim patikama koje imaju upravo narandžasto slovo "V".

Radi se o patikama marke "Veja" koje su poslednjih godina dana stekle nereverovatnu popularnost širom sveta i nema koja poznata dama ih nije obula. Dolaze u mnogo dezena, boja i oblika. Odlično se slažu i u malo elegantniju kombinaciju, haljinu ili pak odelo. Cena ovih patika se kreće od 100 evra pa naviše zato i ne iznenađuje činjenica da ih možete videti na mnogim devojkama širom našeg glavog grada, jer su uz dobar izgled i udobnost takođe i pristupačne. 

Pročitajte i: Šmekerski gest Bastijana, Ana Ivanovič ostala bez teksta

Instagram

 

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading