Ana Nikolić

Mamina slika i prilika: letnji stajling i njen zagrljaj

Autor:

23.07.2022 17:00

Foto:

Foto:

Stil Ane Nikolić: letnje haljine u istim bojama, retro naočare i njen zagrljaj



Stil Ane Nikolić: letnje haljine, preplanula koža i njen zagrljaj. Poznata pevačica koja se javnosti predstavila hitom "Januar", 2003. godine, ne prestaje da stvara, radi i bude aktivna. Ana Nikolić je neko ko je od početka karijere govorio o svom poreklu, ne skrivajući odakle je. Rođena je u Jagodini, ali je detinjstvo provela u Paraćinu, gde je završila jezičku gimnaciju, nakon čega upisuje višu politehničku školu u Boegradu, smer dizajn, što i ne čudi, jer je od početka njene karijere vodila računa o stajingu. Kako će izgledati u spotovima, na nastupima, koje detalje i komade kombinuje.

Instagram

 

 

Pročitajte Zavirite u luksuzni stan Ane Nikolić: Najlepši kutak je soba male Tare

 

Svoju muzičku karijeru započela je početkom 2000-ih godina, pevajući na beogradskim splavovim. Nakon prve pesme, u kojoj je pored glasovnih sposobnosti, pokazala i plesne pokrete, koji je takođe jedna od njenih pasija i ljubavi, jer je oduvek volela da igra, pa je tako dugo godina trenirala ples, a scenski pokret i koreografije su joj išle od ruke. Svoj prvi zapažen nastup sa pesmom i albumom "Januar", na kojem je radila sa Aleksandrom Milićem Milijem i tekstopiscem Marinom Tucaković, izdvojile su se pesme: „Hoću da te gledam“, „Ptica skitnica“, „Vatra“ u kojoj se kao gostujući pevač pojavio umetnik Haris Džinović. Nakon ovog albuma usledile su brojne nagrade.

Devojka od čokolade je svojim albumima koji su se nizali, a bilo ih je šest, pravila uvek korak dalje u pesmama, spotovima, transformišući se malo po malo, menjajući zvuk, ubacivajući nešto novo i drugačije. Pa je tako, 2013. godine izdala almbum „Milion dolara“, koji je nosio naziv i jedne od pesama koji je postala veliki hit, a bila je drugačija od muzičkog pravca i stila koji je do toga momenta pevačica negovala. Pesma je bila duet koji je ona otpevala sa pevačicom Nikolijom Jovanović, ćerkom poznate pevačice narodne muzike Vesne Zmijanac, koja je bila mešavina pop i rep muzike.

Instagram screenshot @ananikolicofficial

 

 

Nakon čega je usledila promena saradnika u njenoj karijeri, pa je za album „Labilna“, koji je objavila 2016. godina, radila sa pevačem koji će joj kasnije postati i suprug, srpski reper, tekstopisac i kompozitor Stefan Đurić Rasta za kojeg se tajno udala 2016. godine, a naredne godine je rodila ćerku Taru. Pevačica je poznata kao neko ko je oduvek vodio računa o svom stilu i modi, pa tako letnji period provodi radno na nastupima širom države, ali i u društvu svoje ćerke Tare, igrajući se. Za tople dane mama i ćerka su se odlučile za letnje, lepršave haljine, a pevačica je svoj stajling obogatila retro naočarima sa belim okvirom, dok je njena mezimica imala haljinu sa animal printom.

Instagram

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading