Milica, Ana i Jelena

Da li je posredi novi sukob na estradi?: Milica Pavlović uzela Aninu pesmu, umešala se i Jelena Karleuša

Autor: Gloria.rs

13.06.2022 11:53

Foto: Instagram / milosph /

Foto: Instagram / milosph /

Milica Pavlović "uzela " je pesmu Ane Nikolić, a umešala se i Jelena Karleuša koja je stala na Miličinu stranuIzgleda da je na našoj estradnoj sceni u toku pravi mali rat
Naime, Milica Pavlović je nedavno objavila novi album pod nazivom "Posesivna", a kao hit pesma se izdvojila i pesma "Provereno". Ana Nikolić je prethodno snimila demo verziju te pesme, ali je nije kupila misleći da neće postati hit. Tekst je nešto drugačiji, ali je muzika ista.

Pročitati i: Bomba se sprema - Misteriozna Ana Nikolić

Ata Images

 

Demo se upravo snima da bi pevači videli da li im se određena pesma sviđa i žele li da je kupe, kako je Ana nije kupila, Milica je uzela. Zabuna je nastala nedavno kada je Ana na jednom nastupu otpevala pemu "Provereno" u svojoj verziji, a potom je Aca Lukas javno podržao Anu objavivši na svom instagram profilu Aninu pesmu. No, u sve se to umešla Jelena Karleuša koja nije želela da ćuti zbog nepravde koju čine Milici. 

Pročitati i: Izazovan deklote i haljina kao iz bajke - Zašto je pevačica napustila Srbiju

Instagram

 

Ona je objavivši Acim story napisala: 

 - Kakav je bre ovo način? Na šta ovo liči? Sram vas bilo bre! Apsolutna podrška za Milicu! Pevam skoro 30 godina i nikada se ovakve stvari nisu dešavale! - oštra je bila Jelena.

Pročitati i: Ovo voli da radi -  JK otkrila najveću tajnu svoje spavaće sobe

Instagram

 

Kakav će epilog cele priče biti, ne znamo. 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading