Moj dar od boga: Ana Nikolić fotografijom raznežila pratioce

Autor:

21.03.2022 23:00

Foto:

Foto:

Ćerka Ane Nikolić njen je najveći ponos



Popularna pevačica Ana Nikolić s vremena na vreme ističe putem društvenih mreža koliko je zahvalna zbog činjenice da se ostvarila u ulozi majke. Preslate fotografije njene ćerke Tare oduševljevaju njene obožavaoce, a nedavna koju je objavila na svom Instagram profilu u okviru opcije story raznežila je sve koji je prate.

Pročitajte Ana Nikolić oštro reagovala na prozivke da propagira nasilje: Zapitajte se šta s vama nije u redu

Instagram screenshot

 

- Moj ponos. Moj dar od Boga - napisala je Ana uz fotografiju ćerke pred ikonom.

Mlada Tara izarsta u preslatku devojčicu, a njeni roditelji, uprkos činjenici da su razvedeni, daju sve od sebe kako bi svojoj mezimici ispunili svaku želju. Svojevremeno, Ana je istakla da se svojoj ćerki neće mešati u izbor profesije, no da insistira na obrazovanju, smatrajući da je to u današnjem svetu i te kako bitno.

Pročitajte Bomba se sprema: Misteriozna Ana Nikolić

- Kao što mene moji roditelji nisu sputavali u odabiru profesije, naravno da ću i ja Taru podržati šta god da odabere. Ipak, insistiraću na solidnom obrazovanju. Mislim da je to za jednu mladu ženu u sadašnjem trenutku veoma važno. To nema veze sa onim: „Donesi mi diplomu!“ Ne mora da završi fakultet i diplomira, ali mora da prođe neku školu ‒ istakla je Ana nedavno.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading