Prvo pojavljivanje u javnosti od sahrane princa Filipa: Hari biranim rečima govorio o situaciji u svetu!

Autor:

04.05.2021 12:45

Foto:

Foto:

Govor princa Harija na humanitarnom koncertu oduševio je svetsku javnost, emotivnim rečima vojvoda od Saseksa ujedinio ljude širom sveta!



Princ Hari nedavno se vratio iz Velike Britanije, nakon što je svog oca princa Filipa ispratio na večni počinak. Od tada Hari je odlučio da se u miru, sa svojom porodicom izbori sa tugom. Međutim, poziv da se svetskoj javnosti obrati sa scene humanitarnog koncerta Hari nije mogao da odbije.

Obzirom na to da je mladi princ poznat kao veliki humanitarac pojavljivanje na pomenutom koncertu, koji za cilj ima prikupljanje sredstava za vakcinaciju siromašnih, kao i podizanje svesti o važnosti iste, dobro mu je došlo.

Govor princa Harija inspirisao ljude širom sveta!

- Pozdrav svima. Nalazimo se u odlučujućem trenutku u globalnoj borbi protiv kovida. Večeras je proslava svakog od vas ovde, vakcinisanih radnika i miliona junaka širom sveta s prve linije borbe protiv koronavirusa - počeo je Hari svoje obraćanje javnosti, prenosi People, te nastavio u istom dahu.

- Prošlu godinu ste proveli u hrabroj i nesebičnoj borbi da biste nas zaštitili. Služili ste i žrtvovali se s puno hrabrosti, znajući posledice. Dugujemo vam neverovatnu zahvalnost - objasnio je Hari, te dodao da one koje ne poznajemo treba da posmatramo s istom emopatijom kao i one koje poznajemo.

Pročitajte i Šumovi u komunikaciji: Princ Hari napustio Englesku dan pre rođendana kraljice Elizabete

Gettyimages

 

Kako vakcinacija u svetu ne ide najbolje, pogotovo u siromašnijim i nerazvijenijim zemljama, Hari je apelovao na ljude da samo velikim zajedništvom možemo prebroditi kriznu situaciju.

- Vakcina mora da se distribuira svima i svugde. Ne možemo da se odmaramo ili istinski oporavimo dok ne bude poštene raspodele u svaki kutak u svetu - ističe vojvoda od Saseksa.

Pročitajte i Princ Hari ponovo u Velikoj Britaniji, ali bez supruge Megan Markl - Šta se krije iza svega?

Gettyimages

 

Mladi princ takođe tvrdi da bi vakcina trebala da bude osnovno pravo za sve.

- Niko od nas ne bi trebalo da misli da ćemo biti dobro kada toliko ljudi pati. U stvarnosti, posebno s ovom pandemijom, kada bilo ko pati, patimo svi - zaključio je Hari.

Osim britanskog plemića, na humanitarnom događaju pojavile su se i brojne druge zvezde, a ona najsjajnija svakako je bila Dženifer Lopez, koja je izgledom ali i nastupom sve druge ostavila u senci. Pomenuti koncert snimljen je 2. maja, a emitovaće se 8. u istom meseci, na brojnim svetskim TV kanalima, kao i putem video platforme Youtube.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Komentari. (0)

Loading