Suzana Mančić bila je slomljena od bola: Rodila sam dete koje nije preživelo!

Autor:

13.10.2020 21:21

Foto:

Foto:Nakon mnogo godina, Suzana Mančić odlučila je da otkrije zastrašujuću istinu!

Pre nekoliko nedelja, svetsku javnost šokirala je vest o tragediji koju je preživela Krisi Tigen. Njeno dete umrlo je pri porođaju, a ona je o tome otvoreno govorila na svom Instagram profilu. Užasavajuće slike iz bolničke postelje rastužile su ljude širom sveta, ali i podstakle da se o ovakvim stvari više govori u javnosti.

Pogođena ovom vešću, Suzana Mančić je u jednoj emisiji prvi put izjavila da poznaje taj bol jer je i sama rodila mrtvo dete, te se susrela sa nekim nepojmljivom tragedijom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Suzana Mancic (@suzanamancicofficial) on Oct 10, 2020 at 8:08am PDT

- Ja sam doživela istu situaciju. Sećam ga se i sećaću se celog života, ali ne bih volela da imam ovakvu vrstu dokumenta. Rodila sam dete koje nije preživelo. Možda nije trebalo ovo da kažem. Gde leži nas šest žena, gde dolazi poseta, nose šerpice, hranu, tetke, strike, babe i kažu 'Vidi Suzana Mančić', to je isto kao društvene mreže. To je bio samo moj bol. - Rekla je Suzana i dodala:

- Voda donosi svežinu, čisti misli, odnosi tugu i neraspoloženje. Silazim do reke uvek kada mi treba pročišćenje, inspiracija i dobra energija.

Iskren osmeh i optimizam – Suzana Mančić i pored turbulentnog života zrači vedrinom! 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Suzana Mancic (@suzanamancicofficial) on Oct 5, 2020 at 12:17pm PDT

Krisi Tigen bila je potpuno slomljena, uprkos pomoći lekara, beba je preminula.

Prvog oktobra Krisi Tigen obavestila je javnost da je njeno drugo dete preminulo. Dečak kom su već dali ime Džek nije izdržao. Manekenka je u toku trudnoće više puta imala obilna krvarenja zbog čega je na kraju i završila u bolnici, a to je dovelo do tragičnog gubitka deteta. Uprkos pomoći koju su joj pružili lekari, nakon velikih komplikacija bebino srce je ipak prestalo da kuca. Emotivno pismo koje je Krisi objavila na Instagramu zaista je pogodilo mnoge, a mi vam ga prenosimo u celosti.

Šokirani smo i u dubokoj boli, onoj kakvu nikada ranije nismo osetili. Nismo uspeli da zaustavimo krvarenje i damo svojoj bebi krv koja joj je bila potrebna, uprkos kesama i kesama transfuzije. Jednostavno nije bilo dovoljno.

Suzana Mančić se javila iz inostranstva: “Da mi muž nije ovde nikad ne bih otišla iz Srbije” 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on Sep 30, 2020 at 8:58pm PDT

Nikada ne odlučujemo o imenima svojih beba do poslednjeg trenutka. Ali iz nekog razloga ovog malenog zvali smo Džek. I tako će i ostati. Za nas će zauvek biti Džek. On se toliko trudio da bude deo naše male porodice i biće zauvek. Našem Džeku – tako mi je žao što si prvih nekoliko trenutaka života bio suočen s toliko komplikacija. Nažalost, nismo uspeli da ti obezbedimo dom u kom ćeš preživeti. Uvek ćemo te voleti.

Hvala svima koji su nam slali pozitivnu energiju, misli i molitve. Osećamo svu vašu ljubav i zaista vas cenimo. Tako smo zahvalni za život koji imamo, za naše divne bebe Lunu i Majlsa, za sve neverovatne stvari koje smo uspeli da doživimo. Ne sija uvek samo sunce. U ovom najmračnijem danu plakaćemo i tugovati. Ali, zagrlićemo se snažno i zajedno proći kroz sve ovo.