"The Brand New Heavies" večeras i sutra u Beogradu

Autor:

05.10.2016 15:53

Foto:

Foto:



Legendardni britanski sastav "The Brand New Heavies" večars i sutra će održati koncerte u srpskoj prestonici, u klubu Bitefartcafe.

Jedinstven spoj džez, fank i soul pravaca ove britanske muzičke institucije, zapalio je prvo britansku, a odmah potom i svetsku muzičku scenu, na kojoj sad postoje već preko dve decenije.

Njihov nastup u Beogradu će ujedno biti i prvi koncert u serijalu "Musicology Barcaffe Sessions" koji će trajati od 6. oktobra do maja 2017. godine. Karte za sutrašnji nastup ove pritanske soul-dzez-fank senzacije su rasprodate.

Britanski bend "The Brand New Heavies" su odgovorni za neke od najvećih ar-en-bi i soul hitova, izbacivši 16 top 40 singlova, uključujući "Dream On Dreamer" i "You’ve Got A Friend", a prodaja njihovih albuma broji preko dva miliona.

Musicology festival je prethodne dve godine okupljao ljubitelje kvalitetnog zvuka na Kalemegdanu poslednje nedelje jula, ali će njegovo treće izdanje biti i njegovo najduže izdanje. Ove muzičke večeri će okupljati neke od najelitnijih muzičara džez, fank, soul i pop pravaca, u zimskom prostoru kluba Bitefartcafe, a najavljen je impozantni spisak zvezda.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading