Vin Dizel: Kako su "Paklene ulice" promenile život Domika Toreta

Autor:

14.04.2017 14:33

Foto:

Foto:



Ulogu Domika Toreta, koju je igrao Vin Dizel, bila je prvobitna ponuđena sasvim drugom glumcu, otkrio je producent Nil Moric.

Glumac iznenadio sam sebe: Pogledajte kako to zvuči kada se udruže Vin Dizel i Selena Gomez (video)

Vin Dizel jedan je od najpopularnijih svetskih glumaca, a uloga Dominika Toreta u serijalu filmova “Paklene ulice” ga je proslavila. Ono što je interesantno jeste da ovaj snagator nije bio prvi izbor. Uloga Dominka Toreta bila je prvobitno ponuđena Dizelovom kolegi, Timotiju Olifantu.

Radio sam s Polom Vokerom na drugom filmu i dao njemu i reditelju Robu Koenu scenario za “Paklene ulice”. Obojici se svideo i zajedno smo počeli da tražimo glumca koji bi glumio Doma. Studio je nedugo zatim predložio Timotija Olifanta koji je odbio ulogu. Danas mogu da kažem je to najbolja stvar koja nam se dogodila, iako je on dobar glumac. Bilo bi zanimljivo videti kako bi film ispao s njim u glavnoj ulozi – rekao je Moric za “Hello”.

The game has changed. #F8

Објава коју дели The Fate of the Furious (@fastandfuriousmovie) дана 3. Мар 2017. у 5:03 PST

Inače, Timoti Olifant je poznat po ulozi šerifa u seriji “Pravednik”. Glumio je i u hitovima “Umri muški 4″, “Nestali za 60 sekundi”, “Hitmen” i “Snouden”.

Iz Bravosa u Crnu Goru: Zvezda “Igre prestola” u filmu Veljka Bulajića

Najnovije poglavlje jednog od najpopularnijih filmskih serijala svih vremena pred domaću publiku stiže 20. aprila. Posle Paklenih ulica 7, iz 2015. godine, jednog od filmova koji su najbrže u istoriji zaradili milijardu dolara na svetskim blagajnama, stiže najnovije poglavlje jednog od najpopularnijih i najdugovečnijih filmskih serijala svih vremena – Paklene ulice 8 (The Fate of the Furious).

U filmu Feliksa Gerija Greja, Vinu Dizelu se pridružuju zvezde iz prethodnih delova: Dvejn Džonson, Džejson Stejtam, Mišel Rodrigez, Tajris Gibson, Kris Ludakris Bridžis, Natali Emanuel, Elsa Pataki i Kurt Rasel.

Prvi put se u serijalu pojavljuju Šarliz Teron, Skot Istvud i oskarovka Helen Miren.

Komentari. (0)

Loading