Tri meseca nakod razvoda od Dženifer Garner: Ben Aflek ima novu devojku! (foto)

Autor:

07.07.2017 18:30

Foto:

Foto:



Tri meseca nakod razvoda od Dženifer Garner, popularni glumac Ben Aflek je odlučio da je vreme da krene dalje...

Iako svetska javnost još uvek ne može da se pomiri sa činjenicom da se par nakon 12 godina braka, troje dece i brojnih izazova koje su zajedno prebrodili (preljuba, alkoholizam, zavisnost od kocke) zaista razveo, sad će morati da prihvati surovu realnost. "Benifer" više nikad neće postojati.

Ipak je kraj: Ben Aflek i Dženifer Garner i zvanično se razvode

Nakon brojnih pokušaja da sačuvaju porodicu, par je početkom aprila izdao saopštenje da se razvodi, ali ovog puta zaista.

– Nakon dugog razmišljanja, doneli smo tešku odluku da se razvedemo. Ostajemo u prijateljskim odnosima i posvećeni zajedničkom odgajanju dece. Molimo vas da poštujete njihovu privatnost u ovim teškim trenucima za nas. Ovo će biti jedini komentar na ovu privatnu, porodičnu temu. Hvala na razumevanju – pisalo je u saopštenju.

A da je zaista gotovo, potvrđuju i nove glasine. Naime, problematični glumac koji se poslednjih meseci po ko zna koji put lečio od alkoholizma, viđen je u prisnom druženju sa jednom plavom damom...

A post shared by Spletnik (@spletnik_ru) on Jul 7, 2017 at 3:23am PDT


Radi se o producentkinji emisije "Saturday Night Live" Lindi Šukus, a prema pisanju portala "E! News", par se upoznao u Londonu.

Benovi bliski prijatelji su potvrdili da se ne radi o bezazlenom flertu, već o pravoj romansi...


- U pitanju je mnogo više od letnje avanture. Oni se dobro zabavljaju i zaista im je stalo jedno do drugog. Ali, tek je početak veze, pa tako nigde ne žure i puštaju da se stvari razvijaju polako... - rekao je neimenovani izvor za ovaj portal.


Za sada ni Aflek ni Linda nisu potvrdili niti demantovali glasine o njihovoj vezi.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading