Ipak je kraj: Ben Aflek i Dženifer Garner i zvanično se razvode

Autor:

14.04.2017 11:00

Foto:

Foto:



Glumački par Ben Aflek(44) i Dženifer Garner(44) sada se i službeno rastaje nakon 12 godina braka, prenose svetski mediji.

Ben Aflek završio lečenje od alkoholizma: Dženifer mi je pružila ljubav i podršku

Nesporazumima nema kraja od kada je pre dve godine otkriveno da je Aflek imao aferu sa dadiljom Kristin Izonijan. Iako je u početku glumac demantovao prevaru, Dženifer je potvrdila da je Ben bio sa dadiljom, ali je rekla i kako to nema nikakve veze sa njihovim razlazom.

Ben and Jennifer Garner split after 10 years of marriage? (link on my bio) #benaffleck #jennifergarner

Објава коју дели Ben Affleck (@affleckworld) дана 2. Јул 2015. у 9:17 PDT

- Živeli smo odvojeno mesecima pre nego što sam uopšte čula za priču o dadilji. Ona nije imala nikakve veze s našom odlukom da se rastanemo. Ali, ona je bila njegova loša odluka - rekla je tada glumica.

Otkako su se rastali pre skoro dve godine,  popularni Benifer” ne prestaju da intrigiraju javnost. Šuškalo se da je Dženifer odustala od razvoda i da je popularni glumac dobio novu šansu.

– Nakon dugog razmišljanja, doneli smo tešku odluku da se razvedemo. Ostajemo u prijateljskim odnosima i posvećeni zajedničkom odgajanju dece. Molimo vas da poštujete njihovu privatnost u ovim teškim trenucima za nas. Ovo će biti jedini komentar na ovu privatnu, porodičnu temu. Hvala na razumevanju – pisalo je u zajedničkom saopštenju ovog para koje su svojevremeno objavili američki mediji. Međutim, poznati par ipak je rešio da presavije tabak i zvanično stavi tačku na višegodišnju ljubav.

Ben Aflek otvoreno o problemima u prošlosti: Najviše sam sebe osramotio

U zahtevu za razvod oboje su zatražili zajedničko starateljstvo nad njihovo troje dece. Par je pre venčanja potpisao predbračni ugovor u kojem se navodi da će imovinu podeliti na jednake delove. Benovo bogatstvo procenjuje se na 105 miliona dolara, dok se imetak Garnerove procenjuje na 60 miliona.

#HappyFathersDay to you all! I admire the work that Ben is doing as a father. Ben, and also Jen, are always looking for the best for their kids?

Објава коју дели Ben Affleck (@affleckworld) дана 19. Јун 2016. у 6:29 PDT

Ben i Dženifer imaju troje dece – ćerke Vajolet (11) i Serafinu (8) i sina Semjuela (4). Bili su u braku punih deset godina pre nego što su juna 2015. odlučili da se rastanu. Kako je ceo svet tada saznao, Ben je imao aferu sa bivšom dadiljom njihove dece – Kristin Izonijan.

Glumački par poznao se na snimanju filma "Perl Harbor" 2001, ali se ljubav između njih rodila na snimanju filma "Derdevil". Dženifer je tada bila u braku sa glumcem Skotom Folijem, a Ben Aflek je bio veren Dženifer Lopez. Kada su ostavili partnere započeli su romansu.

Komentari. (0)

Loading