Prodaje se dom Megan Markl: Zavirite u unutrašnjost stana buduće princeze (foto)

Autor:

11.12.2017 12:43

Foto:

Foto:



Krajem prošlog meseca britanska javnost je saznala da će u maju naredne godine dobiti novu princezu. Omiljeni britanski princ - Hari i njegova devojka američka glumica koja poslednjih nekoliko godina živi i radi u Kanadi - Megan Markl su objavili da su se verili.

Prvi zajednički intervju Megan Markl i princa Harija: Svi detalji romanse od “sastanka na slepo” do vereničkog prstena (video)

– Njegovo kraljevsko visočanstvo princ od Velsa ima čast i zadovoljstvo da objavi da su se princ Hari i gospođica Megan Markl verili. Venčanje će se odigrati na proleće 2018, a više detalja o ovom događaju biće objavljeno naknadno. Njegovo kraljevsko visočanstvo i gospođica Markl su se verili početkom ovog meseca, o čemu je princ obavestio kraljicu i bliske članove porodice. Princ Hari je takođe tražio i dobio blagoslov roditelja gospođice Markl. Par će živeti u Kensington palati – pisalo jeu zvaničnom saopštenju Kensingtonske palate.

Kraljevska porodica u vreme praznika: Zbližavanje budućih jetrva uz jelku i poklone

Neposredno pre nego što će objaviti zaruke, Megan je napustila svoj dom u Torontu i preselila se u London. Buduća Harijeva supruga živi u Notingemu, u kućici unutar poseda Kensingtonske palate.

A stan u kojem je živela u Torontu, a koji je u vlasništvu kanadske stilistkinje Elizabet Kabral i njenog supruga Kevina O'Nila, sada se prodaje.

A post shared by Meghan Markle (@meghanmarkle) on Mar 6, 2016 at 5:49pm PST

Početna cifra je 1.395 miliona dolara, a veruje se da će zbog činjenice da je u njemu živela buduća britanska princeza (tehnički, Megan neće imati titulu princeze već vojvotkinje od Saseksa), dostići daleko veću cenu...

A post shared by Meghan Markle (@meghanmarkle) on Sep 12, 2016 at 6:30pm PDT


Inače, ovaj komforni stan sa tri spavaće sobe, dva kupatila, garažom, ogromnom terasom i baštom uređen je jednostavno. Preovladavaju svetli tonovi i drvo, a odaje utisak topline i udobnosti.

A post shared by Meghan Markle (@meghanmarkle) on Jul 12, 2016 at 6:40am PDT

A post shared by Meghan Markle (@meghanmarkle) on Apr 9, 2016 at 7:19am PDT

A post shared by Meghan Markle (@meghanmarkle) on Apr 3, 2016 at 2:48pm PDT

A post shared by Meghan Markle (@meghanmarkle) on Sep 15, 2015 at 10:05pm PDT

Maja Gašić

Autor