Buduća princeza Megan Markl: Skrivena poruka iza vereničke haljine od 56.000 funti

Autor:

22.12.2017 13:03

Foto:

Foto:



Glavna vest u svim svetskim medijima još uvek je veridba princa Harija i Amerikanke Megan Markl. Nakon prvog zajedničkog inetrvjua u kom su nam otkrili kako su se upoznali, kao i kako je protekla sama prosidba, svakodnevno otkrivmo nove detalje o svadbi koja će se odigrati 19. maja 2018. godine.

Princ Hari i Megan Markl: Kensingtonska palata objavila zvanične vereničke fotografije (foto)

Pa su tako u javnost isplivale tri skice potencijalnih venčanica buduće mlade. Kako prenose svetski mediji, Megan će se najverovatnije odlučiti za izraelsku dizajnerku Inbal Dror, čije kreacije često nosi i slavna Bijonse, a sudeći po komentarima na društvenim mrežama, javnost je oduševljena izborom.

Megan Markl: Venčanica po ukusu mlade i(li) kraljevske porodice

 

Čini se da Megan ne može da napravi pogrešan korak. Sve što Harijeva verenica učini, Britanci zdušno pozdrave. Obožavenje buduće princeze ide već toliko daleko da mnogi veruju da će smeniti neprikosnovenu Kejt Midlton sa trona najomiljenije dame u britanskoj monarhiji.

Preti da zaseni Kejt Midlton: Torbica Megan Markl rasprodata rekordnom brzinom (foto)


A poslednji potez sada već bivše glumice (Megan je morala da se odrekne karijere zbog udaje), to i potvrđuje. Kreacija od 56.000 funti koju je izabrala za zvanične vereničke fotografije pripada britanskoj modnoj kući "Ralph & Russo", a reč je o kolekcije visoke mode za jesen/zimu 2016.

A post shared by TheStyleStamp (@thestylestamp) on Dec 22, 2017 at 3:28am PST


Ovaj brend često nose velike zvezde zvezde poput Anđeline Džoli i Prijanke Čipre. Međutim, činjenica da se lepa Harijeva izabranica odlučila baš za britanski dizajn za svoje prve službene fotografije veridbe, a koje označavaju ulazak u kraljevsku porodicu, svedoči o tome da je ovim potezom želela da oda poštovanje svojoj budućoj familiji, kao i britanskoj modnoj sceni.

Maja Gašić

Autor