Pravo lice razvoda: Kako se Dženifer Garner i Ben Aflek ponašaju kad niko ne gleda (foto)

Autor:

16.10.2017 16:31

Foto:

Foto:



Glumački par Dženifer Garner i Ben Aflek rastali su se 2015. godine, a brojni obožavaoci kao da ne mogu da poveruju da “Benifer” (spojeno od Ben i Dženifer) više ne postoji.

Ipak je kraj: Ben Aflek i Dženifer Garner i zvanično se razvode

Nije im bilo dovoljno ni to što je par pre par meseci i zvanično podneo papire za razvod, pa ni što je glumac našao novu ljubav. I dalje zdušno navijaju da se Garner i Aflek pomire.

– Nakon dugog razmišljanja, doneli smo tešku odluku da se razvedemo. Ostajemo u prijateljskim odnosima i posvećeni zajedničkom odgajanju dece. Molimo vas da poštujete njihovu privatnost u ovim teškim trenucima za nas. Ovo će biti jedini komentar na ovu privatnu, porodičnu temu. Hvala na razumevanju – pisalo je u saopštenju koje je par izdao u aprilu.

Maštarije fanova o povrtaku ljubavnog para "Benifer" donekle podgrevaju i mediji koji beleže svako njihovo zajedničko pojavljivanje nakon raskida. Zajedno sa svoje troje dece - ćerkama Vajolet i Serafinom i sinom Samjuelom, Ben i Dženifer izgledaju kao najskladniji razveden par, što je i slika koju žele da ostave u javnosti.

Tri meseca nakod razvoda od Dženifer Garner: Ben Aflek ima novu devojku! (foto)

Ali, da nije baš sve tako kao što izgleda i da Dženifer nije baš do te mere puna razumevanje za "ispade" bivšeg supruga, pokazuje fotke koje je papraco napravio dok je par mislio da ih niko ne gleda.

Tenzija među bivšim supružnicima je očigledna, a "tolerantna" Dženifer i ne izgleda baš staloženo... Možda je jedan od razloga za konflikt i to što je Ben, u svetlu "afere Vajnštajn", priznao da je seksualno zlostavljao koleginicu i zbog toga se javno izvinio...

 

Maja Gašić

Autor