Ponosni tata Novak: Ovo je moj recept za sreću

Autor:

02.05.2017 16:01

Foto:

Foto:



Najbolji srpski teniser Novak Đoković svoje slobodno vreme najviše posvećuje porodici. Čim nije na terenu, on maksimalno uživa u društvu supruge Jelene i sina Stefana, a njihovu sreću uskoro će upotpuniti i jedna mala princeza, budući da gospođa Đoković nosi devojčicu.

???

Објава коју дели Novak Djokovic (@djokernole) дана 25. Апр 2017. у 2:00 PDT

Nole kaže da se ne razlikuje mnogo od bilo kog oca i uživa u svakom trenutku sa sinom.

Neizmerna radost: Jeleni i Novaku se ispunila želja, čekaju devojčicu!

- Jelena i ja se trudimo da kvalitetno provodimo vreme sa njim. Ja ga možda nemam dovoljno i trudim se da mu se uvek maksimalno posvetim. Stan nam je prepun slikovnica. Tu su ilustrovane pesme Jovana Jovanovića Zmaja, razne bajke i basne, pa knjige u kojima učimo boje, slova, brojeve, oblike. Slažemo kockice, bojimo, crtamo, sviramo i pevamo. Voli što mu svako veče pred spavanje pročitamo po jednu priču. Pratimo ono što Stefanu prija, ništa mu ne namećemo. Mnogo volimo da budemo napolju. Tada trčimo, vozimo bicikl, skačemo... - rekao je Novak za "Informer".

#PerfectSunday afternoon with my family ?❤️?

Објава коју дели Novak Djokovic (@djokernole) дана 26. Мар 2017. у 7:47 PDT

Nole veruje i da Stefan neće biti ljubomoran kada prinova stigne u dom Đokovića.

Novak Đoković: Moja porodična oaza

- Stefan veoma lepo prihvata činjenicu da je Jelena trudna i vrlo je nežan i pažljiv prema njoj, pa nemamo bojazan da će biti problema - ponosan je Đoković koji se trudi da svaki slobodan trenutak posveti svojim najmilijima.

There are lot of things to explore out there in this world, buddy. Stay curious! ?

Објава коју дели Novak Djokovic (@djokernole) дана 6. Сеп 2016. у 11:42 PDT

- Kada sam sa porodicom, trudim se da početak i kraj dana obavezno posvetim Stefanu i Jeleni. Kada se probudimo, poigramo se, zajedno doručkujemo, pa tek onda odem na dug i intenzivan trening. Dan prožet tenisom i uživanjem sa porodicom je moj recept za sreću - ističe Đoković i otkriva kako vaspita sina

Feeling like a kid again for the 2nd Birthday of our baby boy :) How do you like my art work there?

Објава коју дели Novak Djokovic (@djokernole) дана 21. Окт 2016. у 7:43 PDT

Radost u domu Đokovića: Nole i Jelena čekaju drugo dete

-Svi planovi koje sam imao pre nego što sam postao otac su se promenili. Trudim se da odgovorim na sva Stefanova pitanja najbolje što mogu. Često ne znam sve odgovore, pa tad zajedno učimo. Jelena i ja se trudimo da nikako ne pomisli da smo bezgrešni. Često koristimo primere iz našeg svakodnevnog života, da Stefan razume da i mi grešimo. U našoj kući se najčešće čuju reči "hvala, izvini i volim te". Srce mi se svaki put istopi od sreće kada čujem Stefana da ih izgovara.

Komentari. (0)

Loading