Novi ispad Tomasa Markla: Megan se distancirala od oca?

Autor:

26.06.2018 19:10

Foto:

Foto:



Otac Megan Markl ponovo je u žiži javnosti, a ovog puta Tomas je osramotio ćerku i kraljevsku porodicu neprimerenim izjavama u intervjuu za ITV "Dobro jutro, Britanijo".

Mesec dana posle venčanja oglasio se otac Megan Markl: Teško mi je palo što sam to gledao

 

Gospodin Markl koji zbog lošeg zdravstvenog stanja nije prisustvovao ćerkinom venčanju, izjavio je da je tužan što je propustio ceremoniju, ali i ponosan na svoju ćerku i zahvalan princu Čarlsu što je "uskočio" i obavio njegov zadatak.

Megan Markl i princ Hari preživljavaju veliku dramu tri dana pred venčanje

U intervjuu za koji je dobio 7.500 funti, Tomas je otkrio i političke stavove svog zeta što je potpuno neprihvatljivo. Naime, opisujući jedan njihov telefonski razgovor (pošto se nikada uživo nisu sreli), Meganin otac je ispričao kako je Hariju rekao da bi "Americi i Donaldu Trampu trebalo dati još jednu šansu", sa čim se princ navodno složio.

Zdravstveni problemi ili sramota? Zbog čega Tomas Markl neće doći na venčanje Megan i princa Harija

To je bio prvi put da je u javnost izašlo mišljenje člana kraljevske porodice o predsedniku SAD, s obzirom da članovi monarhije o spoljno-političkim odnosima retko u javnosti izražavaju svoje mišljenje.

Izgleda da je ova njegova izjava nazljutila Kensingtonsku palatu, jer se Megan nije javila ocu od tada.

Iskopirala Megan Markl: Princeza Sofija u haljini koja je oduševila modni svet (foto)

 

Tomas se juče požalio britanskom časopisu "The Sun" da od Megan nije dobio ni čestitku za Dan očeva i dodao kako se nada da intervjuom za "Good Morning Britain" nikoga nije uvredio...

Maja Gašić

Autor