Oglasila se i Kensingtonska palata: Tomas Markl ima poruku za Megan i Harija

Autor:

13.08.2018 15:10

Foto:

Foto:



Tomas Markl koji nije razgovarao sa svojom ćerkom Megan, vojvotkinjom od Saseksa, od kako se udala za britanskog princa Harija, danas joj je poručio da mu nedostaje, a zetu da se „pomiri sa tim“ da je baš on njegov tast.

Prekipelo im: Princ Hari i Megan Markl poslali upozorenje prijateljima

 


Markl je naglasio da bi voleo da je njegov odnos sa Megan isti kao što je nekada bio.

- Voleo bih da ostavimo razlike iza nas i da se spojimo. Nedostaješ mi jako. Da imam poruku za Harija glasila bi – ja sam tvoj tast, pomiri se sa tim - rekao je Markl u intervjuu za britanski list San.

Kako je list izvestio, Markl strahuje da Megan više neće kontaktirati sa njim.

Skandal u kraljevskoj porodici: Tomas Markl izvređao vojvodu i vojvotkinju od Saseksa

Bivša američka glumica Megan Markl (37), sada vojvotkinja od Saseksa, udala se za unuka kraljice Elizabete i šestog u redu za presto, Harija, u maju. Ipak, na venčanje je senku bacila priča o njenom ocu, bivšem majstoru za rasvetu u američkim TV sapunicama i sitkomima koji je odustao od dolaska na venčanje samo nekoliko dana pre tog događaja, a zbog operacije srca.

Istovremeno, obelodanjeno je da je on objavio fotografije snimljene u dogovoru sa jednim paparaco fotografom čime je dodatno izazvao buru reagovanja uoči venčanja. U intervju sa drugim britanskim tabloidom, Mejl on sandej, Markl koji živi u Meksiku, ispričao je da je prekinuo telefonski razgovor sa Harijem (33) pred venčanje, a nakon što mu je princ zamerio zbog objavljenih fotografija.

 Uvrede na rođendan: Megan Markl doživela neprijatnost od sestre (foto)

- Nisam nikako mogao da kontaktiram sa njom. Telefonski broj na koji sam zvao, više nije u funkciji. Od kraljevske porodice nikada nema odgovora i ne postoji adresa na koju mogu da joj pišem - rekao je.

- Ne očekujem ni da je vidim niti da se čujem sa njom i to je okej - citiran je Markl u današnjem izdanju britanskog lista.

Šta će reći kraljica? Još jedan skandal u porodici Megan Markl

Iz Kensingtonske palate je kratko rečeno da na ovu priču nemaju komentar.

Maja Gašić

Autor