I glumica Nataša Malte optužila holivudskog napasnika: Upao je u moju sobu, izgledao je drogirano

Autor:

26.10.2017 14:57

Foto:

Foto:



Glumica i manekenka Nataša Malte, poznata po ulogama u filmovima "Elektra" i "Kuća debele mame 2", optužila je holivudskog producenta Harvija Vajnstajna da ju je silovao u njenoj hotelskoj sobi posle dodela nagrada BAFTA 2008. godine.

Žilijet Binoš o Vajnstajnu: Znala sam kakva zver može da se krije u njemu

Објава коју дели Darling.al (@darling.al) дана 26. Окт 2017. у 5:16 PDT

Vajnstin je navodno uleteo u hotelsku sobu i počeo da masturbira pred njom. Nabrojao joj je imena svih slavnih glumica s kojima je navodno spavao i zatim je silovao. Nataša kaže da ga je molila da prestane, ali on se nije obazirao.

@omelhordocinema је поделио/ла објаву дана 11. Окт 2017. у 2:14 PDT

-Fotografisali smo sezajedno, a onda smo započeli razgovor. Pitao me je gde odsjedam. Spomenula sam ime svog hotela. Nakon ceremonije, otišla sam u hotel i zaspala. Probudilo me je udaranje po vratima moje sobe. 'Otvaraj Nataša Malte, Harvi Vajnstajn je', vikao je. Bilo mi je neprijatno i bojala sam se da će probuditi druge ljude u hotelu i da će svi misliti da spavam s njim. U hotelu je odselo mnogo ljudi iz industrije. Kad sam otvorila vrata, on je izgledao kao da je na drogama. Seo je na moj krevet i skinuo pantalone. Uhvatila me panika, pitala sam se što da radim. On je bio ogroman čovek - ispričala je glumica i dodala:

- Rekao je da su sve glumice koje su spavale s njim sada tamo gde jesu zahvaljujući njemu. Rekao je da su mu sve dobitnice Oskara morale zahvaliti jer su zahvaljujući njemu dobile tu nagradu - tvrdi Nataša.

Sporazum o ćutanju: Vajnstajn bivšim asistentkinjama platio 330.500 dolara da ćute o seksualnom zlostavljanju

Nije imao kondom, a glumica tvrdi da je nakon odnosa sa njom, nastavio da masturbira i onda otišao iz sobe. Nedugo posle toga nazvao ju je i pozvao na audiciju za film "Devet", na što je ona pristala jer je, kako tvrdi, jako htela ulogu u tom filmu.

Posle audicije Nataša je bila uverena da je dobila jednu od manjih uloga u filmu i počela je da se nalazi s učiteljima plesa i pevanja. Nakon toga, Vajnstajn ju je pozvao da se ponovo nađe s njim, uverivši je da će s njima biti i njegova asistentkinja.

Oskarovka Lupita Njongo jedna od 40 Vajnstajnovih “žrtava”: U prvi mah sam mislila da se šali

Kad je mlada glumica stigla na mesto sastanka, žena za koju je Vajnstajn tvrdio da mu je asistentkinja je počela oralno da ga zadovoljava, a on je Natašu pozvao da im se pridruži u seksu utroje.

- Posle toga sam ga pozvala telefonom i izvikala se na njega. Rekla sam mu da ta uloga nije vredna onoga što je on tražio od mene. Bio je besan, nazvao me nezahvalnicom i rekao da mi je dao neverojatnu priliku - rekla je glumica koja je na kraju odustala od uloge u "Devet".