Glumica pokreće novi biznis: Sofija Vergara dizajnira donji veš i dostavlja ga na kućnu adresu

Autor:

02.08.2017 11:03

Foto:

Foto:



Sofija Vergara u saradnji sa Renatom Blek, osnivačicom fondacije Seven Bar, uskoro će na tržište lansirati donji veš za žene brenda Eby. I ne samo to, Vergara razvija i startap koji će damama svoje proizvode dostavljati na kućnu adresu.

A whole day of doing nothing?☀️? #CasaChipichipi?

Објава коју дели Sofia Vergara (@sofiavergara) дана 18. Јул 2017. у 12:33 PDT

Mala crna haljina Sofije Vergare (foto)

Saradnju s neprofitnom fondacijom Seven Bar ova seksipilna Kolumbijka ostvarila je kako bi ohrabrila žene za pokretanje biznisa. Kako bi i finansijski doprinela tome, Vergara će deset odsto zarade od prodaje Eby proizvoda ostavljati u fondaciji. Na ovaj način, kako kaže, želi da pomogne damama da šire svoje biznis ideje.

Buenos dias!!??☀️

Објава коју дели Sofia Vergara (@sofiavergara) дана 19. Јул 2017. у 10:21 PDT

-Ja sam imala taj luksuz da svoje ideje pretvaram u uspešne biznis poduhvate proteklih deset godina. Sada to želim da omogućim drugim ženama. Želim da im pružim sredstva za pokretanje vlastitog biznisa kao izlaz iz siromaštva. Ništa nije više seksi nego da sami sebi budete šef - kazala je Vergara koja je proteklih mesec dana dizajnirala novu kolekciju donjeg veša.

#CasaChipichipi? #minivacay

Објава коју дели Sofia Vergara (@sofiavergara) дана 18. Јул 2017. у 2:22 PDT

Sofija Vergara zna tajnu za sjajan izgled u svakodnevnim situacijama

Eby kolekcija je proizvedena u veličinama od XS do 4XL i to u šest različitih stilova od različitih materijala. Oni koji budu želeli da kupe donji veš, moći će to da urade preko aplikacije koju Vergara razvija ili putem onlajn oglašivača. Prema pisanju Business Insidera, svaki komad rublja će koštati otprilike 15 dolara.