Džordž i Amal Kluni: Prepirke oko odabira imena za blizance

Autor:

29.03.2017 12:50

Foto:

Foto:



Džordž Kluni, nekadašnji veliki zavodnik i miljenik žena širom sveta, danas ima druge prioritete. On i njegova supruga Amal Kluni čekaju blizance, a kako se termin bliži, budući roditelji su sve uzbuđeniji.

U razgovoru za američki portal "Extra" tokom boravka u Las Vegasu, Kluni je otkrio da se Amal oseća odlično.

A post shared by @mr_mrs_clooney on Mar 26, 2017 at 5:04am PDT


- Trudnoća fino napreduje, a ona se oseća odlično. Amal je zaista divna, prosto ja sad nemam šta tu da joj pomognem - rekao je glumac - Jedino što mogu jeste da povremeno pripremim čaj ili nešto tog tipa.

Džordž Kluni: Ako je mogao Belmondo sa 70 da menja pelene, mogu i ja sa 56!

Početkom ove godine par je potvrdio da očekuje blizance,  a kako je majka budućeg tate obelodanila, Klunijevi će dobiti dečaka i devojčicu. I dok se Amal nije oglašavala, glumac je morao da sa javnošću podeli uzbuđenje zbog radosnih vesti.

– Zaista smo srećni i uzbuđeni. Biće to jedna velika avantura – izjavio je glumac sa velikom osmehom na licu i dodao – Spremni smo, srca su nam otvorena i ruke raširene.

nekoliko meseci je prošlo i par sad već razmišlja o imenima.

Džordž Kluni zabrinut za Amal i blizance

A post shared by Amal Clooney (@amalclooney) on Feb 26, 2017 at 12:30pm PST

Kako je glumac otkrio, buduća mam je već stavila zabranu na dva imena, a koja su se glumcu jako dopala.

- Žena mi je rekla da ne mogu da nazovem decu Kasa (Casa) i Amigos. To su jedina imena koja mi ne dozvoljava - otkrio je Kluni za "ET".

Naravno, u pitanju je šala kojom je gospođa Kluni aludirala na muževljev brend,  tekilu po imenu "Casamigos",  a koju glumac očigledno voli da popije.

A post shared by Amal Clooney (@amalclooney) on Jan 10, 2017 at 1:50pm PST

Prema pisanju portala "Hello", očekuje se da će se lepa advokatica za ljudska prava poroditi u junu, tako da Klunijevi imaju još dovoljno vremena da se usaglase oko imena.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading