Džordž Kluni: Očevi teže podnose porođaj od majki

Autor:

25.06.2017 21:00

Foto:

Foto:



Nakon što je njegova supruga Amal donela na svet blizance, devojčicu Elu i dečaka Aleksandra, holivudski glumac koji je u 57. godini prvi put postao otac morao je da se smiruje sedativima

Džordž je pod sedativima, njegov oporavak očekuje se za nekoliko dana - bila je prva vest koja je govorila da je Amal Kluni (39) rodila blizance u bolnici u Londonu. Očigledno je ovaj događaj toliko uzbudio 56-godišnjeg oca da je morao da posegne za medikamentima. Na svu sreću, stanje mu se brzo stabilizovalo, pa su se mediji setili i onog što je trebalo prvo da pitaju: kako je majka?

Sreća u porodici holivudskog glumca: Porodila se Amal Kluni

Објава коју дели HELLO! India (@hellomagindia) дана 25. Јун 2017. у 12:15 PDT


Amal, libanska advokatica specijalizovana za procese u kojima su ugrožena ljudska prava, ima dvostruki razlog za sreću. Prvi je što su blizanci, dečak i devojčica, dobro, na rođenju su dobili najviše ocene. Drugi je što se devojčica neće zvati Kaza, a dečak Amigos, kako je predlagao njihov otac. Naime, Džordžovo omiljeno piće je tekila, i to brend “casamigos”, pa je po tom žestokom piću hteo i da nazove svoju decu. Amal se mnogo pre porođaja žestoko usprotivila toj ideji, a da je uspela svedoči i saopštenje agenta slavnog glumca izdato neposredno posle rođenja dece:

- Ela, Aleksandar i njihova majka Amal osećaju se dobro.

Dakle - Ela i Aleksandar.

Објава коју дели OMEGA (@omega) дана 6. Јун 2017. у 12:29 PDT


Trudnicu Amal u porodilište je, pored Džordža Klunija, ispratio i bivši američki predsednik Barak Obama, koji je tri dana pre porođaja posetio slavni par u njihovom domu zapadno od Londona. Radi se o velikom prijateljstvu još iz vremena kad su osvedočeni humanitarci, bračni par Kluni, često posećivali Obamu u Beloj kući. Sada mu je gostoprimstvo uzvraćeno u kući koju su Amal i Džordž neposredno posle venčanja 2014. kupili nedaleko od Londona za 12 miliona dolara. Poslednjih meseci glumac se posvetio renoviranju te vile, u kojoj će blizanci Ela i Aleksandar uživati, između ostalog, u velikoj zelenoj okućnici, bazenu, a kad malo porastu, i u bioskopskoj dvorani.


ŠTA KAŽE HOROSKOP

- Srećan sam što ću imati 56 godina kad stignu blizanci - izjavio je nedavno godinama najpoznatiji holivudski neženja Kluni. Tom prilikom je priznao da mu je inspiracija 84-godišnji francuski glumac Žan-Pol Belmondo, koji je sa drugom suprugom dobio kćerku kad mu je bilo 71. Čekanje se Džordžu isplatilo, njegov staž neženje nešto manje. Ženidbom sa Amal on je izgubio više desetina hiljada dolara na raznim opkladama. Najviše od glumice Mišel Fajfer, koja je “dobra” 70.000 dolara jer je tvrdila da će se on jednom ipak oženiti, i pogodila je. Sa Nikol Kidman se kladio u deset hiljada dolara da se neće oženiti pre četrdesete, a kad je dobio opkladu, džentlmenski joj je vratio ček i predložio da udvostruče sumu i oroče njegov status neženje dok ne napuni 50 godina. Nju je pobedio, ali ne i Sandru Bulok, koja je položila 12.000 “zelenih” da će Kluni jednom ipak pronaći “ženu koju će voleti”, što se i dogodilo.

Објава коју дели Meraki (@meraki4340) дана 12. Јун 2017. у 6:55 PDT


Niko nije očekivao: Džordž Kluni je supertata – menja pelene i peva uspavanke

A još dok su novorođeni Ela i Aleksandar bili u porodilištu, astrolozi su se bacili na posao tumačeći sudbinu ovih beba rođenih u znaku Blizanaca. “Dupli Blizanci” Kluni, kažu stručnjaci za tumačenje horoskopa, biće intelektualci, vešti u komunikaciji sa ljudima, uvek u društvu odanih prijatelja. Dodaju da je sa Blizancima u društvu uvek zabavno, posebno se to odnosi na Aleksandra koji će biti pravi šarmer, uvek spreman da ispriča neki dobar vic. Po tome će neobično nalikovati ocu. A Ela će biti osoba koja nikad neće skrivati svoje emocije - tako tvrde atrolozi.

Ono što je sigurno jeste da u šou-biznisu već postoje blizanci rođeni u znaku Blizanaca. To su sestre Kejt i Ešli Olsen.

Објава коју дели Fit'n Style (@fitnstyleme) дана 12. Јун 2017. у 7:29 PDT

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading