Dženet Džekson o dugogodišnjoj depresiji: Uz sina Elišu prvi put osetila istinsku sreću

Autor:

24.06.2018 11:30

Foto:

Foto:



Pevačica Dženet Džekson progovorila je o svojoj borbi protiv depresije koja je posledica kompleksa inferiornosti u detinjstvu, kao i rasizma i seksizma u američkom društvu.

Sramotna ponuda: Zašto je Dženet Džekson odbila odštetu od pola milijarde dolara

U članku objavljenom u časopisu Essence koji je namenjen crnim ženama, 52-godišnja zvezda objašnjava da je prvi put istinski bila srećna kada je rodila svoje prvo dete 2017. godine.

 

Pevačica koja se proslavila 80-ih godina otkrila je da su godine nakon što je napunila 30-tu za nju bilo izuzetno teške.

- Bilo je teško boriti se protiv bolesti. Mogla sam provesti život analizirajući izvor moje depresije - navela je u članku.

Čestitke! Dženet Džekson postala mama u 50!

- Činjenica da sam sam imala tako malo samopoštovanja proizlazi iz osećaja inferiornosti u detinjstvu. Može biti povezano s ciljevima koje čovek želi ostvariti a teško su dostižni. Naravno postoje i društveni problemi kao što su rasizam i seksizam - napisala je i zaključila  - Kada sve to pomešate, stvori se depresija, žilava i zastrašujuća bolest.

Povratak u “moderan” svet: Dženet Džekson nakon najave razvoda, objavila prvu fotku bebe (foto)

Mlađa sestra kralja pop muzike Majkla Džeksona, koji je takođe patio od depresije, vratila se na scenu 2015. godine novim albumom, ali je zatim naglo prekinula turneju u martu 2016. i objasnila da želi da zasnuje porodicu.

Rodila je dečaka početkom 2017. godine.

Maja Gašić

Autor