Ceca Ražnatović

Ovu baladu Ceca je posvetila Veljku i Anastasiji, nikad je nije otpevala uživo

Autor:

21.05.2024 18:21

Foto: Miloš Nadaždin

Foto: Miloš Nadaždin

Pesma Cece Ražnatović budi uspomene, a posvećena je Anastasiji i Veljku



Kada je nakon trogodišnje pauze izdala album ”Gore od ljubavi”, jedna pesma Cece Ražnatović posebno se izdvojila i postala veliki hit. 

Miloš Nadaždin

 

Naime, većinu pesama sa tadašnjeg albuma radila je Cecina dugogodišnja saradnica i bliska prijateljica Marina Tucaković koja nas je, nažalost, 2021. godine zauvek napustila.

Pročitajte Nakon Željkove smrti Ceca Ražnatović je decu odgajala sama, njene reči će svaki roditelj razumeti (video)

Iako su mnogi tvrdili da je pesma Cece Ražnatović pod nazivom ”Neću dugo” sigurno posvećena nekom muškarcu, istina je, zapravo, potpuno drugačija. 

- To je pesma koju je Marina Tucaković napisala za mene, a ja sam je posvetila svojoj deci, ali je nikada nisam zapevala osim na CD-u.

Publika na koncertima voli da čuje malo brže pesme, pa zato ovu nikada nisam uživo otpevala - otkrila je svojevremeno pevačica za domaće medije. 

Pesma Cece Ražnatović posebna je još po jednoj stvari. Naime, dok je Marina pisala tekstove, folk diva je uz njenu pomoć menjala stihove koji joj se nisu dopali. 

- Volim pesme sa jakim slikama. Marina je odlično pisala takve pesme, te je tako sastavila i ovu. Otpevala sam je u studiju, a posebno se izdvojila od drugih i rešila sam da je posvetim deci.

Asocirala me je na moj privatni život - priznala je ona. 

Pročitajte Dugo ga je čekala - Ceca Ražnatović potvrdila srećne vesti

Ova prelepa pesma Cece Ražnatović ganula je publiku, posebno pripadnice lepšeg pola koje su se u njenim stihovima pronašle. 

”Kupi mi kartu u jednom smeru, al' uvek imaj u ljubav veru. Ne zatvaraj za mnom ni srce, ni vrata, poželi mi sreću i ništa drugo. Ne plači za mnom ne idi, neću dugo”, glase stihovi emotivne balade. 

Komentari. (0)

Loading