Katarina Sotirović

Jedan događaj na Uskrs promenio je sve u braku Katarine Sotirović: Spakovala sam decu i otišla

Autor:

01.05.2024 18:49

Foto: Jakov Simović

Foto: Jakov Simović

Razvod Katarine Sotirović intrigira javnost, ove detalje je malo ko znao



Razvod Katarine Sotirović i nekadašnjeg košarkaša Aleksandra Rašića nakon 14 godina braka mnoge je iznenadio. 

O razlozima koji su do toga doveli dugo nije želela da govori u javnosti, ali je istakla da tu odluku nije donela preko noći.

ATA Images

 

- Mi smo brzo ušli u vezu i brak. Kad vam rade hormoni, onda mislite da je to ta ljubav, da se niko ne voli kao mi. Shvatili smo koliko smo različiti kada su nam se glave ohladile. 

Pročitajte Bivši muž Katarine Sotirović doživeo stravičnu nesreću, štapovi su popucali...

- Sale kao da je bio gluv petnaest godina za neke stvari za koje sam ga molila da probamo da promenimo.

Nikada nije hteo da ide na bračne terapije. Sigurno godinu dana sam išla sama. Došla sam do momenta u kome nisam znala da li je moja želja da se razvedem neka moja opsena.

Bračna terapeutkinja mi je pomogla da shvatim da to treba da uradim i da se ne vraćam više u to. Da shvatim da se ništa loše neće desiti.

Tri godine otkako smo se razveli, a ja i dalje vučem ozbiljne posledice. Nemam veru u sebe. Uopšte ne mogu da se opustim, vučem recidive - priznaje Katarina. 

Pročitajte Razvod ju je dotukao, Nina Badrić potpuno iskrena - Velika je to trauma

Razvod Katarine Sotirović nije se desio preko noći, piše Story a odluci da se krene u brakorazvodnu parnicu doprineo je događaj preko koga pevačica nije mogla da pređe.

- Razvodu je prethodilo to što je bio Vaskrs, a on nije hteo da pođe sa nama na jedno porodično putovanje. Posle petnaest godina sam rekla "ćao", spakovala decu u kola i otišla na Zlatibor.

- Ne ideš? Ne moraš da ideš. U ponedeljak smo se vratili kući, a on je rekao: "Hoćeš da gledamo neki film?" Kakav film da gledamo? Mi moramo da razgovaramo.

I ja kažem: "Ovo ne može ovako." Nije bilo suza. Ali posle toga je bila reka suza. Samo je bila žal za neuspehom i krahom - ispričala je u emisiji "RTS Ordinacija".

Komentari. (0)

Loading