Kralj Čarls

Sve je spremno za Čarlsovu sahranu iako se palata i dalje nije oglasila

Autor:

26.04.2024 13:09

Foto: Photo by Ian Vogler - WPA Pool/Getty Images

Foto: Photo by Ian Vogler - WPA Pool/Getty Images

Zdravlje kralja Čarlsa veoma je narušeno, palata je veoma zabrinuta



Zdravlje kralja Čarlsa brine, kako njegovu porodicu tako i čitavu britansku javnost, jer se od februara, kada je objavljeno da boluje od raka, ne iznose nikakvi dodatni detalji.

Bakingemska palata trudi se da što je moguće duže i više sakrije informacije o Čarlsovom i Kejtinom zdravstvenom stanju, dodatno stvarajući sumnju u kom stadijumu je kancer kod oboje.

Chris Jackson/Getty Images

 

- Razgovarajući sa kraljevim prijateljima poslednjih nedelja o njegovom zdravlju, najčešći odgovor je... "Nije dobro" -  izvestio je u četvrtak Tom Sajks iz "Dejli Bista".

Blizak prijatelj britanskog kralja je rekao da je Čarls "odlučan da ga pobedi i da se svi trude da bude tako. Svi su optimisti, ali on je zaista veoma loše. Više nego što žele da se zna."

Zdravlje kralja Čarlsa veoma narušeno, zato se sve i krije

Sajks je takođe izvestio da se kraljevi planovi sahrane pod kodnim nazivom „Operacija Menai Bridge“ trenutno razmatraju.

Postoji i poseban dokument koji navodi šta je dobro prošlo na sahrani kraljice Elizabete u septembru 2022. i šta bi moglo da se uradi bolje sledeći put kada monarh umre.

Pročitajte Isplivali detalji sahrane kralja Čarlsa, Britanija u šoku dok palata o svemu ćuti

Svi izvori su naglašavali da se planovi kraljevske sahrane stalno preispituju. Međutim, jedan bivši službenik je posebno priznao da je zdravlje kralja Čarlsa dalo njegovim planovima drugačiju nijansu i hitnost, piše "Glossy".

- Planovi su očišćeni od prašine i aktivno se ažuriraju - objasnio je bivši službenik.

Komentari. (0)

Loading