Savet

Ni sirće, ni soda bikarbona: Za minut očistite bele patike uz pomoć ovog sredstva

Autor:

28.04.2024 11:32

Foto: Pexels

Foto: Pexels

Čišćenje belih patika nikada nije bilo lakše uz pomoć ovog trika



Kako su nam došli lepi dani shvatili smo da naš omiljeni par obuće nije spreman za šetnju jer je zaprljan, pa smo pronašli trik kako da čišćenje belih patika bude jednostavna, a efikasno.

Nezaobilazni par obuće tokom leta sasvim sigurno su bele patike, lako se kombinuju, a pogodne su za svaku priliku. Bilo da ste pošli u laganu šetnju, na kafu sa prijateljima ili na večeru one su pravi izbor za vas.

Pexels

 

Umesto da kupujete skupa sredstva i bacate novac na hemijsko čišćenje, vrlo jednostavno i brzo ih možete očistiti u svom domu.

Internet je preplavljen trikovima za čišćenje belih patika sodom bikarbonom i sirćetom, ali ovo nije jedan od tih.

Pročitajte Zaboravite na hemikalije i pranje u veš mašini - Zahvaljujući ovim trikovima će vaše bele patike izgledati kao nove

Za blistavo bele patike potreban vam je samo jedan sastojak, koji za malo novca možete kupiti u bilo kojoj apoteci. U pitanju je medicinski benzin.

Patike očistite od krupne nečistoće kao što su blato i tome slično, a onda uzmite vatu ili tupfer i natopite ga medicinskom benzinom. Istrljajte patike svuda gde su promenile boju, gde su požutele ili su posivele.

youtube printscreen

 

Nakon samo nekoliko poteza sva nečistoća će nestati i patike će izgledati kao da su upravo kupljene.

Komentari. (0)

Loading