Milena Vasić otpočela novu karijeru: Mikrofon i klavir za žensko veče

Autor:

27.10.2021 21:51

Foto:

Foto:

Na društvenim mrežama je nedavno krenuo da kruži snimak glumice Milene Vasić kako u jednom beogradskom lokalu peva, svira klavir i odlično se zabavlja



Ispostavilo se da to nikako nije bila veza za jednu noć, već da je Milena Vasić dala oduška svojoj ljubavi prema muzici koju, zapravo, gaji paralelno sa onom prema glumi.

Pročitajte i Sačuvaj suze za mene - Kako je Lane Gutović tešio Milenu Vasić

- Muzika i gluma su se paralelno dešavale u mom životu, tako da to nije nikakva novina. Ja sam završila muzičku školu „Josip Slovenski“ i solo pevanje. Moja muzička karijera je počela, zapravo, u Pozorištu na Terazijama pevajući kroz mjuzikle „Cigani lete u nebo“, „Mama mia“, „Fantom iz opere“, „Svetlosti pozornice“… tako da to nije ništa novo. To što sam se ja odlučila da neke svoje omiljene pesme i stihove podelim sa, pre svega, ženskom publikom, takođe isto nije ništa novo. Tokom korone sam se javljala lajvovima i svirala klavir. To je sastavni deo mog svakodnevnog života. Klavir je zaista deo mog života i ne bih nikakvi senzacionalistički momenat tome davala. Kada se na to dodaju i određene predstave u Jugoslovenskom dramskom pozorištu koje su takođe propraćene određenim songovima, ovaj sled je sasvim logičan. Prosto, muzika i note su deo mog bića - priča glumica, koja ističe da je ideja o nastupanju potekla od njenih prijateljica.

Pročitajte i Milena Vasić pronašla novu ljubav, ali od drveta?

- Pevam samo na jednom mestu gde volim da provodim slobodno vreme i nekako se izrodila ta ideja mojih drugarica da to bude neko naše žensko veče. Potražnja za tim večerima je velika i zato ih ponavljamo. Koliko će to da traje, stvarno ne znam. Nije to deo mog profesionalnog opusa. Pošto je muzika sastavni deo mog života, samo idemo u korak jedna s drugom. Mi smo razmišljale da u Beogradu i ne postoji neko mesto gde ti samo uz klavir i jedan ženski vokal možeš da provedeš veče, da malo otćutiš, odslušaš neke stihove. Eto, to je ideja - rekla je Milena Vasić za Novu.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading