Jugoslovensko dramsko pozorište emituje predstave na internetu

Autor:

24.03.2020 18:14

Foto:

Foto:



Goran Šušljik i Nebojša Glogovac u predstavi "Hadersfild"

Na Youtube kanalu i sajtu JDP-a svakog četvrtka biće emitovani snimci nekih od najpopularnijih predstava

Jugoslovensko dramsko pozorište (JDP) najavilo je da će od četvrtka 26. marta, na Youtube kanalu tog pozorišta i sajtu jdp.rs emitovati snimke predstava.

Prva predstava koju će biti prikazivana je “Hadersfild” Uglješe Šajtinca u režiji Aleks Čizholm, u kojoj je igrao i prerano preminuli glumac Nebojša Glogovac. Početak striminga je u 21 sat. Ista predstava moći će na ovaj način da se gleda i u naredna tri dana - u petak 27, subotu 28. i nedelju 29. marta takođe u 21 sat.

Vojin Ćetković i Goran Šušljik u predstavi "Hadersfild"

Nova predstava je narednog četvrtka 2. aprila. Takođe, u 21 će biti emitovana i predstava “Bure baruta” Dejana Dukovskog u režiji Slobodana Unkovskog.

U četvrtak 9. aprila biće emitovana predstava “Skakavci” Biljane Srbljanović u režiji Dejana Mijača dok je u četvrtak 16. aprila na programu JDP TV predstava “Mletački trgovac” Viljema Šekspira u režiji Egona Savina.

Sve predstave će biti reprizno emitovane naredna tri dana po premijernom izvođenju. Premijere će biti u četvrtak, a reprize u petak, subotu i nedelju.

- Budite sa nama i posetite JDP Youtube kanal, naš sajt i društvene mreže. Ostanite kod kuće! Budite odgovorni prema sebi i zajednici - poručuju iz JDP-a.