Više nije tajna: Marija Kilibarda predstavila dečka

Autor:

16.08.2021 11:00

Foto:

Foto:

Marija Kilibarda trudi se da svoju intimu sačuva u svoja četiri zida. Atraktivna voditeljka nikada nije eksponirala svoj privatan život, ni u medijima ni na društvenim mrežama, a o čoveku koji je 'ukrao' njeno srce do skoro se ništa nije znalo



Voditeljka Marija Kilibarda više od godina dana u emotivnoj je u vezi sa Branislavom Banetom Vučelićem, sinom glumice Ljiljane Dragutinović i novinara Milorada Vučelića, o kome je mestimično govorila za medije, ali do sada nikada nije objavila njegovu fotografiju na društvenim mrežama.

Pročitajte i Marija Kilibarda i Anđelka Prpić u akciji - Osmeh kroz brkove

Aleksandar Čavić

 

Kilibarda je jednom prilikom ispričala da joj je upravo Branislav najveća podrška.

- Pobedila sam svoje psihičke probleme. Tri godine je trajalo moje raspadanje do najsitnijih komada. Sve me je bolelo, jer nisam bila ono što su drugi očekivali od mene - domaćica i majka. Bez njega ne bih tako lagano prošla kroz težak period za nama. Za godinu dana, provela sam više vremena s njim i doživela razmena više nego sa bilo kojim bivšim partnerom u dužim vezama. Samim tim, sve je brže isplivalo na površinu, i lepo i ružno. I znala sam da će, ako pregrmimo prvih mesec dana karantina, to biti jedna lepa stabilna veza - ispričala je Marija, te dodala:

Pročitajte i Oglasila se Marija Kilibarda iz karantina - Ljude ne treba da pokreće strah od bolesti, već ljubav prema sebi!

Miloš Nadaždin

 

- Prvi put u životu partner mi je najbolji prijatelj. Ranijih godina mislila sam da to ne želim, da već imam svoje prijatelje i da su mi u partneru potrebne druge stvari. Da svaki dan mora da se dešava vatromet strasti i da sve moramo da radimo zajedno. To vezu guši i ona pregoreva. Takav odnos nije zdrav, niti dugoročno kvalitetan. Prava stvar je imati nekog čiji broj pozoveš kad god ti se dogodi nešto bitno. Želiš njegovo mišljenje, znaš da ti je vetar u leđa i podrška. Između Branislava i mene postoji potpuna otvorenost, konstantna razmena i deljenje svega. To je pravo partnerstvo koje mora da dođe kako iz čiste ljubavi i strasti, tako i iz prijateljstva - zaključila je ona.

Šta ju je sada inspirisalo da sa pratiocima podeli fotografiju čoveka koji joj beskrajno znači, ostaje misterija, ali slika nastala na putovanju ukazuje na sreću zaljubljenog para.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by marija kilibarda (@kilimara)

 

 - Slavimo ljubav - napisala je Marija kratko u opisu.

 

Komentari. (0)

Loading