Marija Kilibarda pored ovog muškarca prebrodila je najteži period u životu!

Autor: Vanja Vladičić

25.05.2021 20:00

Foto: Miloš Nadaždin

Dečko Marije Kilibarde vrlo je retko pominjana tema u domaćim medijima, međutim poznato je da atraktivna voditeljka uživa u ljubavi sa izvesnim Branislavom.Marija Kilibarda trudi se da svoju intimu sačuva u svoja četiri zida. Atraktivna voditeljka nikada nije eksponirala svoj privatan život, ni u medijima ni na društvenim mrežama, a o čoveku koji je 'ukrao' njeno srce do skoro se ništa nije znalo.

Ipak, kako je postalo očigledno da Marija uživa u ljubavi u javnosti su se pojavile informacije da je reč o Branislavu Vučeliću, sinu Ljiljane Dragutinović i Milorada Vučelića. Sa svojim partnerom Marija nema ni jednu fotografiju na svom Instagram profilu, međutim nedavno je podelila sliku sa majkom svog dečka i njegovom sestrom Anom, a njihov osmeh govori bolje od hiljadu reči.

Pročitajte i Duge noge sa malih ekrana - srpske TV voditeljke sa najdužim, najboljim ili najlepšim!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by marija kilibarda (@kilimara)

Ubrzo nakon fotografije za medije se oglasila Ljiljana, te poručila da je izuzetno zadovoljna 'snajkom':

- Ona je tako prirodna, divna, ja bih se začudila da se nekome ovakva osoba ne sviđa. Ona je jedna čarobnica. Ona sve nas začara dobrom energijom. Onakva kakva je na televiziji, takva je i privatno - rekla je glumica, a prenosi Blic.

Iako svoju ljubav ne eksponiraju u javnosti, Marija je jednom prilikom ispričala da joj je upravo Branislav najveća podrška.

- Pobedila sam svoje psihičke probleme. Tri godine je trajalo moje raspadanje do najsitnijih komada. Sve me je bolelo, jer nisam bila ono što su drugi očekivali od mene - domaćica i majka. Bez njega ne bih tako lagano prošla kroz težak period za nama. Za godinu dana, provela sam više vremena s njim i doživela razmena više nego sa bilo kojim bivšim partnerom u dužim vezama. Samim tim, sve je brže isplivalo na površinu, i lepo i ružno. I znala sam da će, ako pregrmimo prvih mesec dana karantina, to biti jedna lepa stabilna veza - ispričala je Marija, te dodala:

Pročitajte i Beograđanke ili Novosađanke? Pogledajte galeriju, pa odlučite sami!

Luka Šarac

 

- Prvi put u životu partner mi je najbolji prijatelj. Ranijih godina mislila sam da to ne želim, da već imam svoje prijatelje i da su mi u partneru potrebne druge stvari. Da svaki dan mora da se dešava vatromet strasti i da sve moramo da radimo zajedno. To vezu guši i ona pregoreva. Takav odnos nije zdrav, niti dugoročno kvalitetan. Prava stvar je imati nekog čiji broj pozoveš kad god ti se dogodi nešto bitno. Želiš njegovo mišljenje, znaš da ti je vetar u leđa i podrška. Između Branislava i mene postoji potpuna otvorenost, konstantna razmena i deljenje svega. To je pravo partnerstvo koje mora da dođe kako iz čiste ljubavi i strasti, tako i iz prijateljstva - zaključila je ona.

Podsećanja radi, nakon kraha ljubavi sa košarkašem Vladimirom Radmanovićem, Marija je tragala za sigurnom lukom, a čini se da je upravo kraj Branislava i pronašla.

Komentari. (0)

Loading