Glumac Sergej Trifunović (48) poznat je po svojim šaljivim, a često i sarkastičnim fotografijama koje objavljuje na društvenoj mreži Instagram. Ovog puta, oduševio je svoje pratioce fotkom sa Asijom i Vesnom Trivalić, te interesantnim opisom kojim je Sergej upotpunio svoju objavu.

Pročitajte i Stiglo priznanje: Sergej Trifunović u krevetu sa zgodnom cicom (FOTO)

Instagram screenshot

 

- Asja i ja smo se venčali. Prstenje je izradio Julius Meinl, a Vesna Al Kharaab Trivalić je bila kuma - napisao je glumac u opisu pomenute fotke.

Ako se dobro zagledate u sliku, videćete da na njoj dominira improvizovano prstenje, kao dokaz venčanja Sergeja i Asje. Za kratko vreme slika je skupila veliki broj 'sviđanja', a Sergejovi pratioci s oduševljenjem su komentarisali originalan post.

Komentari (8)

Loading
Slobodan 13:23 15.07.2021

Srećno, Sergej. Strasno koliko ima tvojih obozavateljki ovde u komentarima. Mora da si ih dobro zadužio ;) Uzimajte u Sreci

Mirjana 16:45 15.07.2021

Sergej, bio i ostao smeker! A vi koji mrzite sebe i ceo svet, uvek cete izvuci nesto iz konteksta i biti PROTIV !!! Bravo Sergej, Vesna i mala Asja

Ivana 14:30 17.07.2021

Manite se retardiranih komentara, ljudi! Sergej jeste opicen, ali stvarno mislim da je ovde hteo da napravi foru, sasvim bezazlenu. Cemu vise nasa potreba da u svenu vidimo crnilo i sve kritikujemo, mucki?