Možda ovde osnujem porodicu: Sergej Trifunović otkrio svoje planove

Autor:

22.10.2021 18:30

Foto:

Foto:

Ljubavni život Sergej Trifunovića obavijen je velom misterije. Domaća javnost vrlo malo zna o avanturama popularnog glumca, a brojne lepotice s kojima je bio povezivan svojevremeno nisu uspele dugo da se zadrže u njegovom srcu.



Filmski i pozorišni glumac Sergej Trifunović vrlo vešto izbegava pitanja o svom ljubavnom životu, ljubomorno čuvajući detalje za svoja četiri zida. Svojevremeno, Trifunović je opisao kakve devojke ga privlače, apostrofirajući duhovitost, te ističući da mu 'hladne i nedodirljive' brzo dosade.

Pročitajte i Dominacija bradavica: Sergej Trifunović na originalan način sluša muziku (Foto)

- Muškarci su zaboravili koja je njihova uloga, a žene su počele da se ponašaju kao jači pol. Podržavam to što se bore za svoje karijere i ne žele finansijski da zavise od muškaraca, ali ima zameram što su izgubile ženstvenost i zaboravile kako da se ponašaju kao dame - izjavio je ranije glumac.

Ljubavni život Sergeja Trifunovića misterija

Poznato je da popularni glumac društveno mrežu Instagram koristi kako bi zbijao šale, te je sadržaj na njegovo profilu uglavnom duhovitog karaktera. Ovog puta, odlučio je da koristeći svoj specifičan smisao za humor otkrije svoje planove, kada je osnivanje porodice u pitanju.

Uz fotografiju znaka opasnosti, koji poziva pešake da pređu na drugu stranu, Sergej je prokomentarisao sledeće:

- Ma jok,  ja sam baš teo da donesem ugaonu na ovaj ugao, možda je baš ova raskrsnica moga života, možda na njoj osnujem porodicu - našalio se Sergej.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading