Jelena i Zoran Žika Živanović: Jak zagrljaj, stisak i tišina sa bivšim članovima “Zane” (foto)

Zahvaljujući dobroj volji i spletu pozitivnih okolnosti, Jelena i Zoran Žika Živanović okupili su u Beogradu većinu bivših članova grupe, među kojima je bio i Radovan Jovićević koji se odselio u Ameriku 1999.

Spletom neočekivanih okolnosti kakve samo život ume da izrežira, bivši članovi grupe Zana, rasuti po svetu, našli su se u Beogradu svi u isto vreme, i tu su sa sadašnjim članovima organizovali susret pun emocija, smeha i lepih sećanja. Lideri benda Jelena Živanović i Zoran Žika Živanović otkrivaju detalje devetočasovnog druženja.


Tekstopisac Marina Tucaković godinama sarađuje sa grupom Zana

Bivši članovi grupe Zana žive sada na raznim krajevima sveta. Otkud to da se odjednom svi nađete u Beogradu?
Žika: Sve se u stvari desilo veoma brzo i neočekivano. Naš bivši bubnjar Saša al Hamed saznao je da Radovan Jovićević dolazi iz Amerike u Beograd i odmah mi predložio da nam organizuje susret. Pristao sam. Prošlo je dvadeset godina otkako se Radovan i ja nismo videli.

Zoran Žika Živanović: Mukotrpna potraga za izgubljenim čulima

Kako je izgledao susret između vas i Radovana?
Žika: Jak zagrljaj, stisak i tišina. To dovoljno govori. Susret dvoje ljudi koji su mnogo toga zajedno prošli, a dugo se nisu videli. Kada su se stišale emocije, pričali smo o svemu, najviše o našim porodicama.

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani…

PAGE    1   /   2   /   3   /   4
Autor: Gloria magazin/ Mirjana Tasovac
Foto: Gloria magazin/ Dalibor Danilović
Podelite sa prijateljima:
Tagovi