Marina Tucaković otvoreno o bolesti, željama i prijateljima na estradi


Marina Tucaković važi za ženu koja je na našem estradnom nebu više od čuvenog tekstopisca. Ona je stvorila mnoge muzičke zvezde, a usput postala prijatelj sa njima i neko ko zna dosta njihovih tajni. Zato nije ni čudno što su mnogi bili uz nju kada je u javnost dospela vest, pre nešto više od godinu dana, da je obolela od kancera. Na sreću, lečenje je išlo kako treba i ona se sad polako ali sigurno vraća svom poslu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marina Tucaković (@marina.tucakovic) дана

Raduckam pomalo, moram. Iskreno, manje mi se radi između terapija i kontrola. Teško je kad imaš omču oko vrata i radiš punom parom. S druge strane, dugo sam u poslu i pravo da vam kažem, malo me i mrzi. Uz sve to, na estradi je tolika zbunjenost. Ne znam više da li mi se sve sviđa ili mi se ništa ne sviđa – kaže Marina za Kurir i dodaje da joj mnoge stvari nedostaju:

“Žena borac” Marina Tucaković se nikad ne predaje: Prepustiš se doktorima i sudbini i, naravno, ne razmišljaš o smrti
Živ se čovek na sve navikne. Naravno da mi sve to nedostaje, i alkohol, i provod, i ljudi, ali i ovako je OK. Prilagođavam se.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marina Tucakovic Fan Page (@makitucakovic.fan) дана

Kada se pojavila vest da je bolesna, cela estrada joj je pružila podršku.

Naravno, to je ljudski. Toliko je ljudi bilo uz mene, nudili su mi pomoć i oni s kojima se družim, i oni s kojima sam samo radila. Sećam se da sam Amadeus bendu napisala samo jednu pesmu, ali kad sam bila u bolnici, neko od njih je došao i doneo mi veliki buket cveća. Boki 13 je i dan-danas uz mene, Ceca, Jeca, Čola, Željko Mitrović, Željko Samardžić… Ma svi! – rekla je Marina i otkrila za koga sada radi:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marina Tucakovic Fan Page (@makitucakovic.fan) дана

Moj sin Laća i ja završavamo pesme Ani Nikolić. Treba konačno da počnemo i sa Cecom, za Jelenu slušam neke melodije, a takođe i za Sašu Matića. Izvinjavam se ako sam zaboravila nekog.

Jelena Karleuša: I u dobru i u zlu s bolesnom prijateljicom

Kako je dobro poznato, ona je sa mnogima sa kojima sarađuje postala blizak prijatelj, ali otkriva da je , kada je posao u pitanju, veoma teško raditi za Cecu Ražnatović.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marina Tucakovic Fan Page (@makitucakovic.fan) дана

Teško je i velika je odgovornost raditi za takvu ženu. Pored toga što me vuče melodija, vuče mi i osoba za koju radim, ili neka moja impresija o tome šta bi ta osoba trebalo da kaže u datom trenutku.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ceca Raznatovic Fp ❤👑 (@cecaxraznatovic) дана

Marina Tucaković o borbi sa teškom bolešću: Osećam se kao da čekam da dobijem na lotou

Marina je otkrila da je Haris Džinović najzahtevniji pevač sa kojim je radila, te da se uvek vraća da nešto doradi, a odmah iza njega navela je Milicu Pavlović, a pesma od koje jenajviše zaradila je “Zora” koju je otpevala Neda Ukraden.

Autor: Gloria.rs
Foto: ATA images/ Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi