Osim što je krasi jedan od najlepših glasova na domaćoj pevačkoj sceni, Aleksandra Prijović može da se pohvali i "zmijskim" telom. 

Iako je u početku svoje karijere nastojala da se predstavi kao smerna i fina devojka, čini se da je Aleksandra Prijović rešila da promeni imidž za 180 stepeni. Pevačica se ranije često pojavljivala u stilu "devojke iz komšiluka", nikada ne prikazujući previše, a činilo se da svoj nastup zasniva na vokalnim sposobnostima i energiji.

Pročitajte i Ovaj muškarac je kapetan broda kojim plovi Aleksandra Prijović, a nije u pitanju Filip

Prijović je uvek imala svedene stajlinge, a čak ni oni za nastupe nisu mnogo odudarali od svakodnevnih kombinacija. No, rešila je da krene drugim pravcem, te je za nastupe počela da odabira kombinacije koje bi se, najblaže rečeno, mogle nazvati provokativnom.

Pročitajte i Pevačicin biznis plan - Evo gde Aleksandra Prijović ulaže svoj novac

Aleksandra je čvrsto uverena da je pronašla svoj stil, pa od kožnih komada ne odustaje ni kada snima spotove. U vatreno crvenoj kožnoj haljini, koja je potpuno pripijena uz telo, a još sve to u vrlo izazovnoj pozi, uspela je da potpuno rasplamsa maštu svojim fanovima na društvenim mrežama, gde je i objavila fotografiju ovakvog izdanja.

 

Čitajte i:

Komentari (1)

Loading