Ovaj muškarac je kapetan broda kojim plovi Aleksandra Prijović, a nije u pitanju Filip

Autor:

01.08.2021 17:00

Foto:

Foto:

Aleksandra Prijović uživa u porodičnom druženju na glamurznoj jahti, a poslednjom objavom oduševila je svoje obožavaoce, te pokazala novi imidž njenog supruga Filipa Živojinovića.



Popularna pevačica Aleksandra Prijović vrlo često sa svojim obožavaocima deli intimne porodične trenutke na svom Instagram profilu. Ovog puta pevačica je ovekovečila porodično druženje na luksuznoj jahti, pokazavši ko je zapravo kapetan u njihovoj porodici.

Instagram screenshot

 

- Kapetan i ja - napisala je Prija uz emotikon srca. 

Nakon toga, Prijovićka je zabeležila i druženje oca i sina, emotivni trenutak oduševio je njene obožavaoce, a tom prilikom pevačica je i ekskluzivno predstavila novu frizuru njenog izabranika Filipa Živojinovića.

Pročitajte i Šta će reći Filip: Aleksandri Prijović važnija karijera od dece

Instagram screenshot

 

Koliko je njihova ljubav jaka primetno je svakom fotografijom koju podele na društvenim mrežama. Nedavno, Aleksandra je objavila prelepu fotku s palube pomenute jahte, a Filip joj je šaljivo poručio u komentaru:

- Gde je photo credit? Alo! - napisao je Živojinović.

Pročitajte i Pevačicin biznis plan. Evo gde Aleksandra Prijović ulaže svoj novac

 

 

Aleksandra Prijović kao da je znala da je Filip za nju pravi, a svojevremeno, pevačica je objasnila da je to bila ljubav na prvi pogled.

- Čim sam upoznala Filipa, znala sam da će to biti ljubav za ceo život. Naš prvi poljubac desio se u mom stanu na Voždovcu. Odmah me je osvojio manirima, načinom razmišljanja i stavovima. Još tada sam znala da ću se udati za njega i da je on onaj pravi - ispričala je Aleksandra za Pink.rs, napomenuvši da se pre tog poljupca ne seća njihovog prvog, zvaničnog susreta.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading