Aleksandra Prijović o Lukasu: Nije bio na mom spisku zvanica!

Autor:

02.07.2021 20:40

Foto:

Foto:

Autobiografija Ace Lukasa napravila je pravu pometnju, te su njegove reči kojima ukazuje na navodno licemerstvo estrade odjeknule kao bomba



S obzirom na brutalnost iznesenih tvrdnji koje zaista narušavaju ugled estradnih zvezda u očima javnosti i bilo je za očekivati da će se jedan po jedan od prozvanih postepeno javljati ne bi li dokazao da nije sve to baš tako kako je opisano i pripisao dobar deo teksta kreativnim slobodama umetnika/pisca.

Pročitajte i Šokantna ispovest Ace Lukasa - Kako funkcioniše estrada iza bine?

Ata Images

 

Jedna od "prokazanih" porodica u Lukasovoj knjizi je porodica Živojinović, na čelu sa Lepom Brenom, a tamne strane njenih članova isplilvale su na površinu u toku organizovanja svadbe Filipa Živojinovića i Aleksandre Prijović.

Iznevši da je ovo svadbeno veselje bilo više biznis plan nego proslava, Lukas je objasnio da nije hteo da primi poziv.

- Na svadbi nismo bili Ceca, Šaban i ja jer smo znali da nas zovu kao izvođače pevačkih radova, a ne kao prijatelje porodice - napisao je, između ostalog, Lukas u svojoj knjizi.

Pročitajte i Aca Lukas je bio u tajnoj vezi sa ovom popularnom lepoticom

Ata Images

 

Mediji naravno nisu propustili priliku da Aleksandru Prijović pitaju za pomenutu situaciju, a ona je odgovorila da Aca nije bio na njenom spisku zvanica.

- Neko mi je poslao da to pročitam, taj odlomak. Ja ne znam za tu situaciju i kako se to desilo. Ne znam da li je trebalo da bude gost , nije bio na mom spisku zvanica svakako. Ja Acu jako poštujem, imamo super odnos. Kad ga vidim, pozdravimo se, poljubimo i popričamo. Mi smo imali preko 700 zvanica na svadbi. Većinu gostiju nisam ni znala. Mnogo više ih je bilo sa Filipove strane, tako da sam ljude tek tamo upoznala. Ja nikada nikog nisam zvala na neku proslavu da bi pevao. Mene kad neko pozove na slavlje podrazumeva se da ću otpevati nešto - rekla je Aleksandra Prijović za "Svet".

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading