Stjepan Hauser izričit: ne verujte tim varalicama!

Autor:

21.07.2021 20:30

Foto:

Foto:

Stjepan Hauser besan je na ljude koji zloupotrebljavaju imena poznatih kako bi profitirali.



Hrvatski muzičar Stjepan Hauser već duže vreme bije bitku sa lažnim nalozima na društvenim mrežama, koji na osnovu njegovog imena ostvaruju lični profit. Nebrojeno puta apelovao je na svoje obožavaoce da se ne obaziru na takve, te da postoji samo jedan zvanični nalog Stjepana Hausera.

Međutim, deluje da se problemu ne nazire kraj, s obzirom na činjenicu da su podmukli kreatori takvih naloga izuzetno uporni, zbog čega je Stjepan odlučio da se javnosti obrati putem video objave.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HAUSER (@hausercello)

- Ovo s lažnim Hauserima je totalno izmaklo kontroli. Sad govorimo o hiljadama lažnih profila svaki dan na svim društvenim mrežama. To postaje veliki problem, šteti meni, mojoj reputaciji, mom imenu, mom imidžu. Moramo to zaustaviti. Već sam vam rekao i ponavljam: samo je jedan pravi Hauser - ispričao je muzičar vidno uznemiren te nastavio:

- Molim vas, ne verujte tim varalicama koje vas kontaktiraju s lažnih profila, daju vam lažne informacije, traže od vas novac, grozne se stvari događaju. Moramo nešto učiniti da to zaustavimo jednom zauvek. Postoji jedna moja službena stranica na Instagramu, jedna službena stranica na Fejsbuku, jedna službena stranica na Jutjubu. Sve što nije službena stranica - lažno je - zaključio je on.

Pročitajte i Stjepan Hauser dao odgovor na pitanje koje sve zanima: Postoji puno princeza i sirena, ali...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HAUSER (@hausercello)

Njegov slučaj nije jedini, naime, kako prenosi Index.hr na krađu identiteta na društvenim mrežama požalile su se i brojne druge regionalne zvezde, među kojima su Nina Badrić, Toni Cetinski, Ilda Šaulić, ali i mnogi drugi.

Kako i na koji način će se nadležni organi suprotstaviti ovom vidu prevare za sada nije poznato, međutim čini se da je cela situacija zaista izmakla kontroli, te je krajnje vreme da se svemu stane na put.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading