Iznenađujuća istina

Odgonetnuta misterija atraktivne devojke Stjepana Hausera: Ako si veran jednoj, neveran si svim drugima!

Autor:

09.03.2021 14:20

Foto:

Foto:

Misteriozna devojka Stjepana Hausera obradovala je njegove obožavaoce i taman kada su se svi ponadali da će atraktivni muzičar da se skrasi u javnost su isplivale iznenađujuće informacije.



Devojka Stjepana Hausera u zadnje vreme titula je kojom bi se svaka devojka sa osmehom pohvalila, međutim violončelista nema nameru da se upušta u romantičnu vezu. Ipak poslednji snimci i fotografije sa društvene mreže Instagram obradovali su njegove pratioce, koji su pomislili da se hrvatski zavodnik konačno skrasio kraj atraktivne crnke.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @cheers_102

Na poslednjem videu koji je muzičar objavio povodom dana zaljubljenih, Stjepan u moru ruža izvodi instrumental pesme 'Careless whisper' Džordža Majkla, dok misteriozna devojka uživa u pogledu. Osim toga, na društvenim mrežama kruže fotografije gde se čini da su nakon pomenute izvedbe Hauser i misteriozna devojka uživali u poljupcima.

Pročitajte i Odmor iz snova - Luksuz, romantika i misteriozna devojka Stjepana Hausera? (foto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HAUSER (@hausercello)

Međutim, čini se da od toga ipak neće biti ništa. Naime, muzičar koga na društvenoj mreži Instagram prati više miliona pratilaca angažovan je od strane neimenovane turističke agencije, kako bi promovisao Maldive kao turističku destinaciju u Indijanskom okeanu, prenose hrvatski mediji.

Poznato je da Stjepan uživa u društvu atraktivnih devojaka, a u poslednje vreme viđen je sa velikim brojem pripadnica nežnijeg pola, ipak ni jednom zvanično nije potvrdio da je uplovio u novu vezu. Ni sada, galantni muzičar nije se zvanično oglašavao, međutim, iz njegove nedavne izjave odgovor se sam nameće.

Pročitajte i Ovo nismo očekivali: Stjepan Hauser dao odgovor na pitanje koje sve zanima

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HAUSER (@hausercello)

 

- Imam tu neku životnu filozofiju koje se držim da je malo čak nepravedno prema celom ženskom rodu dati ekskluzivu jednoj, jer ako si posvećen jednoj i veran, neveran si svim drugima, pa pokušavam naći neki balans, ali ne snalazim se baš dobro - otkrio je Hauser nedavno za magazin In.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading