Odmor iz snova - Luksuz, romantika i misteriozna devojka Stjepana Hausera? (foto)

Autor:

17.02.2021 12:20

Foto:

Foto:



Atraktivni hrvatski muzičar od svog ljubavnog života napravio je pravi mit. Devojka Stjepana Hauser - titula je koju priželjkuju mnoge pripadnice nežnijeg pola, ali ko je zapravo devojka koja je osvojila njegovo srce, za sada nije poznato.

Stjepan je poznat kao veliki zavodnik. Nekadašnji član grupe '2cellos' svojim izgledom ali i neverovatnim muzičkim talentom zainteresovao je javnost kada se prvi put pojavio na sceni, a posebnu pažnju privukao je kada se upustio u romantičnu vezu sa hrvatskom lepoticom Jelenom Rozgom. Njih dvoje romansu su otpočeli 2015. godine, a dve ipo godine kasnije, ljubavi je došao kraj.

Stjepan Hauser, foto: Jakov Simovic

Od tada, ljubavni život hrvatskog zavodnika potpuna je nepoznanica, javnost ga je nekoliko puta povezivala sa zanosnim devojkama, međutim, on ni jednu od veza nije potvrdio.

- Volim da sarađujem sa lepim koleginicama jer je ženska lepota nešto što me inspiriše i motiviše u životu, kao i u muzici. Veliko je nadahnuće svirati s jednom tako lepom ženom, a onda se dogodi i ta ekstra hemija, ekstra faktor, što je dobro i za muziku - rekao je hrvatskim medijima nedavno Stjepan, kada je povezivan sa prelepom Lolom Astanovom.

Romantični odmor sa misterioznom devojkom?

Ovog puta, Stjepan Hauser na društvenoj mreži Instagram, sa svojim obožavaocima podelio je snimke i fotografije sa luksuznog letovališta na Maldivima. Hrvatski zavodnik osim što je pokazao luksuz kakav retko ko u vremenima pandemije može da priušti svoje obožavaoce iznenadio je i atraktivnom devojkom crne duge kose, u čijem društvu uživa na odmoru.

Pročitajte i Ovo nismo očekivali: Stjepan Hauser dao odgovor na pitanje koje sve zanima

Stjepan Hauser, foto: Instagram prntscr

Nagađanja da je upravo pomenuta devojka 'ukrala' Stjepanovo srce podrejao je i jedan od opisa koje je umetnik podelio uz video - romantični odmor - poručio je Stjepan, uživajući uz čašu šampanjca.

Stjepan Hauser, foto: Instagram prntscr

Da inspiraciju pronalazi u atraktivnim ženama, Stjepan Hauser još jednom je potvrdio. Sa obožavaocima je podelio svoju obradu planetarnog hita 'Despacito', a dobro je poznato da ova pesma govori upravo o prelepoj devojci koja je osvojila srce izvođača. Da li je Stjepan misterioznoj devojci posvetio pomenuti hit, ostaje nam da vidimo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HAUSER (@hausercello)