Ivana Španović poslala jaku poruku, obožavaoci iznenađeni!

Autor:

22.06.2021 20:30

Foto:

Foto:

Ivana Španović poslala je jaku poruku na svom Instagram storiju citirajući jednog od amerikih književnika.



Najbolja Srpska atletičarka Ivana Španović s vremena na vreme sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram podeli po neku mudrost. Kako je izuzetno popularna i uticajna, njena reč daleko se čuje, zbog čega se ona trudi da svojim objavama edukuje i proširi vidike ljudi koji je prate.

Nedavno, ona je na svom Instagram storiju objavila vrlo interesantne reči poznatog američkog književnika Dejla Karnegija, koje mogu da se primene i u mnogim situacijama u svakodnevnom životu.

- Čak i ako smo mi u pravu, a druga osoba definitivno nije, samo ćemo joj uništiti ego ako dopustimo da izgubi ponos. Legendarni francuski avijatičarski pionir Antoan de Sent Egziperi, napisao je: 'Nemam pravo da kažem ili učinim bilo šta što umanjuje čoveka u mojim očima. Nije važno šta ja o nekome mislim, već šta taj n eko misli o samom sebi. Povređivanje čovekovog ponosa je zločin - glasi citat, te dalje iznosi zaključak i najbitniji deo teksta.

Pročitajte i Ivana Španović dobila neočekivanu pomoć prilikom sređivanja bašte! (foto)

- Pravi vođa će uvek dopustiti da druga osoba sačuva svoj obraz - glasi pomenuti zaključak.

Osim što mnogo truda i vremena ulaže u svoje telo i svoju formu, Ivana takođe pronalazi vremena da trenira svoj mozak, te se trudi da svoje pratioce obogati znanjem, koje vrlo verovatno nikada ne bi videli.

Komentari. (1)

Loading
Dusan

23.06.2021 19:08

Ako cemo iskreno - ona trenutno nista ne trenira osim...