Veliko iznenađenje

Ivana Španović dobila neočekivanu pomoć prilikom sređivanja bašte! (foto)

Autor:

05.05.2021 10:35

Foto:

Foto:

Ivana Španović pokazala neočekivanog pomoćnika u sređivanju bašte i oduševila svoje pratioce.



Jedna od najboljih svetskih atletičarki Ivana Španović nedavno se uspešno oporavila od povrede zadnje lože, te je užurbano počela da radi na formi kako bi spremno dočekala Olimpijski igre koje bi trebalo da se održe ove godine u Japanu

Ivana je pored velikog broja obaveza pronašla vreme i za uređivanje svoje bašte. U ovom poduhvatu imala je i neočekivanog pomagača, a ceo događaj sa svojim pratiocima podelila je na Instagramu.

Instagram screenshot

 

- Moj pomoćnik u čišćenju bašte - napisala je atletičarka uz fotografiju svog ljubimca, što je naišlo na oduševljenje pratilaca.

Nakon nekog vremena Ivana je sa njima podelila i kako je izgledao konačan rezultat njihovog truda.

Pročitajte i Duša se raduje sa posebnim razlogom - Ivana Španović potvrdila srećne vesti!

Instagram screenshot

 

Međutim, ispostavilo se da je nakon početne euforije njen verni pomoćnik ipak odlučio da odustane od čišćenja, te je rešio da ostatak vremena provede posmatrajući gazdaricu.

Instagram screenshot

 

Ako je suditi prema fotografijama koje Ivana objavljuje na društvenim mrežama u njenom domu vlada savršena atmosfera. Nakon nedavne objave o veridbi, Španovićeva je sa svojim verenikom na društvenim mrežama podgrejala i glasine o venčanju, a kada će ceremonija zvanično biti održana ostaje nam da vidimo.

 

Komentari. (1)

Loading
Miodrag

06.05.2021 06:12

JAVI mi se Ivana nikako do tebe da dodem da uz moju malu pomoc drasticno povecas duzinu skoka naime radi se o izbegavanju pritisaka vazduha na telo a to se postize zaokretom prilikom leta ave ces odmah razumeo samo mi se javi.pozdrav.