Dan nije lep, ali ti jesi: Ivana Španović podelila dirljivu poruku

Autor:

20.09.2021 15:40

Foto:

Foto:

Život Ivane Španović potpuno je sređen, kako bi poznata atletičarka mogla maksimalno da se posveti ostvarivanju vrhunskih rezultata.



Atletičarka Ivana Španović (31) veoma vodi računa da njen život bude savršeno izbalansiran, kako bi uspela kvalitetno da prebrodi sve izazove koji se pred njom nađu. Vrlo često, na njenom Instagram profilu imamo priliku da vidimo motivacione reči koje altetičarka deli sa obožavaocima, međutim, postoji ono nešto, što i u najgori danima pokreće Ivanu.

Instagram screenshot

 

Naime, ona je na svom Instagram profilu ovog puta podelila fotku prelepog buketa, sa porukom zakačenom za isti, koja glasi: Dan nije lep, ali ti jesi - pretpostavljamo da je ovo preslatkog iznenađenje delo njenog izabranika Marka Vulete, s kojim Ivana već neko vreme uživa u ljubavi.

U opisu fotke koju je podelila sa svojim obožavaocima, Ivana je poručila da u životu čuva ljude, koji vole iskreno, kao deca.

Pročitajte i Oglasila se Ivana Španović nakon Tokija: Sport nije mesto za lečenje kompleksa!

- U životu čuvam ljude sa kojima reči delim pogledom, razmenjujem knjige i koji vole onako iskreno, kao deca - napisala je naša najuspešnija atletičarka.

Ovim rečima Ivana je jasno pokazala da ljudi koji vas okružuju igraju veliku ulogu u određivanju pravca kojim će se vaš život kretati.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading